Kako se pomladiti – doznajte večeras u Dijagnozi
By redakcija On 28 pro., 2017 At 05:57 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HRT…

Večeras na drugome programu Hrvatske televizije: Kako se pomladiti

Kako se pomladitiU novoj 2018. godini emisiju Dijagnoza urednice i voditeljice Sanje Kocijančić Petričević gledatelji će moći pratiti svake posljednje nedjelje na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) s početkom u 12.15. Posljednje ovogodišnje izdanje bit će prikazano večeras na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 20.05, a tema je itekako aktualna, osobito u vrijeme lijepih želja za godinu pred nama.
– Svima možemo poželjeti Kako se pomladitisamopomlađivanje i naučiti kako ga ostvariti uz goste koji imaju odgovore na to pitanje – poručuje urednica Sanja Kocijančić Petričević te pojašnjava da će među ostalim biti riječi o tome kako se možemo pomladiti sami, koje su skrivene tajne našega tijela te kako odluka može pomoći da se biološki pomladimo. Put je za struku poznat i jasan, a vodi i do Nobelove nagrade, o čemu će govoriti gosti emisije – doktorica medicine Ivana Portolan Pajić i profesor doktor znanosti Damir Knjaz.
Urednica je i voditeljica Dijagnoze Sanja Kocijančić Petričević, suradnici su Matej Crnogaća i Danijel Crnek, producent je Robert Flojhar, a redateljica Gordana Bolčić. Emisija će biti dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press

comment closed