fbpx

Super vikend u Knapu: Ponoćni Boogie i Dobri čovjek Bažulek

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ponoćni boogie– Pozivamo Vas na dvije fantastične izvedbe ovoga vikenda u Kazalištu Knap – pozivaju iz KNAP-a.
U petak, 9. veljače 2018. godine s početkom u 20.00 sati, pogledajte predstavu ‘Ponoćni Boogie‘ – plesnu predstavu nastalu prema romanu Ede Popovića. Predstava Ponoćni Boogie je kombinacija jazz koncerta koji ide uživo, poetsko – dramske strukture kojeg izvode afirmirani glumci i live act v-jayinga. Glazba, slika i gluma u isto vrijeme po romanu pisanom pod utjecajem tzv.bitnika, preteće hippie pokreta u SAD-u. Predstava je djelo Binocular Teatra. Podjela: Mladen Vulić, Matija Prskalo, Adriana Josipović, Karlo Mrkša. Glazbenici: Branimir Norac, Gustav Barišin i Karlo Mrkša V-Jing: Nika Pećarina. Dramatizacija i Režija Borna Armanini.
Dobri čovjek BažulekA u subotu, 10. veljače 2018. godine s početkom u 20.00 sati, na programu je hit predstava u režiji legendarnog Georgija Para ‘Dobri čovjek Bažulek‘ nastala u koprodukciji s Gradskim kazalištem Zorin dom iz Karlovca. Glavnog lika u predstavi Bažuleka utjelovljuje Mladen Vasary, a u predstavi još glume Ana-Marija Percaić, Iva Šimić, Giulio Settimo i Nino Pavleković. Scenografiju potpisuje Aljoša Paro, kostimograf je Morana Petrović, a skladatelj Damir Šimunović. Majstori svjetla i tona su Darko Crnčević i Željko Bandl Valeš.

Svoje ulaznice rezervirajte na 01/2303 122 ili na [email protected] Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 50.00 kuna.

Foto: Press