fbpx

KnockOut Snow Closing Festival Jahorina!

Na snježnoj ljepotici…

KnockOutZa nama je najluđe zatvaranje skijaške sezone – KnockOut Snow Closing Festival Jahorina, koji se od 13. do 16. ožujka održavao u susjednoj Bosni i Hercegovini, a u kojem su uživale stotine mladih iz Hrvatske.
Osim u zimskim radostima na ‘snježnoj ljepotici’ Jahorini, mladi su uživali i u posjetu Sarajevu, ali i ludim dnevnim i večernjim tulumima. Dok su se za vruće after ski partyje, na kojima su se za DJ pultom miksali čak i ćevapi, brinuli DJ Jurki i DJ Luca Montecchi, za oproštajni koncert i zabavu do zore pobrinuo se kralj fešti Joško Čagalj – Jole.

Čeka vas vruće festivalsko ljeto

Dok svi željno iščekujete novu skijašku sezonu i četvrto izdanje KnockOut Snow Festivala koji se svake zime održava u Francuskoj, pozivamo vas da uživate u brojnim drugim putovanjima i partyjima koje za mlade organiziraju Collegium Putovanja (www.collegium.eu).
KnockOutPrva poslastica koja vas čeka je nova Trip’n’Fun destinacija – Ohrid u Makedoniji, gdje će se brojni mladi iz Hrvatske zabavljati od 1. do 4. svibnja. Potom u lipnju u čak dva termina slijedi Collegium Spring Break. Ljeto ćemo propisno dočekati uz vrući Fantasy Land pool party koji se 28. lipnja održava u Samoboru, a potom slijedi Hideout Festival na Zrću od 30. lipnja do 3. srpnja.
Ultimativni glazbeni festival kojeg se ovog ljeta ne propušta je Ultra Europe u Splitu, od 11. do 13. srpnja, a smještaj i ulaznice možete rezervirati putem Collegiuma i Travel2Ultra, službenih partnera festivala. Ne propustite ni Barrakud Festival na Pagu od 9. do 16. kolovoza te Unknown Festival u Rovinju od 8. do 12. rujna.
Pravi oproštaj od vrućeg ljeta je Collegium Apsolvent na prekrasnim grčkim otocima Lefkadi i Krfu od 27. rujna do 5. listopada.
Kao što vidite, čeka vas ljeto puno zabave koju ne smijete propustiti!

Foto: Dino Ninković