Nova kreativna sezona u centru Knap!

Zagreb…

Medijski pokrovitelj centra Knap – Scena.hr

Knap– Ljeto je završilo! Nova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme da odaberemo nove slobodne aktivnosti. U Centru kulture na Peščenici – Knap u tijeku su upisi u kreativne radionice i programe za sve uzraste i generacije. Kao i svake godine, i ove jeseni pripremili smo velik izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, jezičnih, glazbenih, ali i nekih potpuno novih i jako zanimljivih – poručuju iz centra Knap.
Plesači će moći izabrati između Ritmike i baleta, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, MTV Jazz-a, Hip – hop-a i Break dance-a za djecu i mlade. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance, Medical i Vinjasa Joge i Klasičnog baleta za odrasle.
– Za naše najmlađe polaznike pripremili smo plesnu radionicu – Minići, englesku igraonicu – Dreamland, gdje uz igru maleni mogu naučiti svoje prve engleske riječi, kao i Piano glazbenu igraonicu.
KnapLjubitelji likovnih tehnika mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, tradicijskog veza, a za djecu tu je likovna radionica za male i one malo veće. U Dramski studio mogu se upisati djeca već od treće godine, kao i osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i odrasli, a moguće je glumiti na talijanskom i engleskom jeziku – kažu iz centra Knap.
Nova koncertna sezona kreće već od rujna, a ljubitelji glazbe moći će upisati i potpuno nove radionice pjevanja za djecu i odrasle – Knap Music Kids i Alkemija glasa i zvuka.
– Djecu i mlade koji bi se željeli okušati u plesu, pjevanju i multimediji pozivamo da se priključe projektu mjuzikla Mišolovka. Nastavljamo i na našom već poznatom radionicom gitare u koju mogu doći svirači početnici, ali i oni koji već ponešto znaju od svirci. Kroz sezonu 2018./19. nastavljamo i s našim besplatnim programima. Kreativna familija održavat će se ponovno od kraja listopada, a program Autoportret – susret s književnicima održavat će se redovito u osnovnim školama Peščenice-Žitnjak. Također, pripremamo ponovno i besplatna putopisna predavanja za građanstvo, kao i savjetovanje za roditelje o unaprjeđenju strategija učenja za djecu. Uz spomenuto savjetovanje roditelji će moći svoje školarce uključiti u radionicu – Kako učiti, kako bi naučili bolje i jednostavnije savladati školsko gradivo – pozivaju iz centra Knap.
Sve informacije i točne termine početka pojedine radionice ili programa mogu se saznati na www.knap.hr, tel: 01 23 03 122, e-mail [email protected]ap.hr ili u Centru KNAP u Ivanićgradskoj 41a svakim radnim danom od 9 do 20.00 sati.

Foto: Press