fbpx

Natječaj: Ljetna virtualna fotografska izložba 2020.

Zagreb…

Izlozba– Unazad nekoliko godina, HDLU Zagreb svake godine na portalu Zagrebački likovni umjetnici organizira događaj Ljetna virtualna fotografska izložba, a ove godine s neizvjesnošću oko virusne pandemije, razne virtualne izložbe radili smo intenzivnije nego ikad prije, i u tom smislu nastavljamo i dalje – poručuju organizatori.
Ove godine tema Ljetna virtualna fotografska izložba 2020. je Sloboda u prirodi, te organizatori pozivaju autore da pošalju svoje autorske fotografije koje ih asociraju na taj osjećaj potpune opuštenosti i povezanosti s prirodom, njezinim elementima, florom, faunom, različitim eko sistemima u svoj njihovoj raznolikosti, od najsitnijih detalja, preko šire cjeline.
Natječaj je otvoren za umjetnike iz svih strukovnih udruga u Hrvatskoj, ali i umjetnike koji nisu u udrugama, a također i za umjetnike izvan Hrvatske.
– Do tri autorske fotografije mogu nam se poslati na mail udruge HDLU Zagreb: hdlu.zagreb@outlook.com s imenom i prezimenom autora, nazivom fotografija i eventualno kraćim opisom gdje su snimljene – do 26. 7. 2020., a nakon toga ćemo 1. 8. postaviti virtualnu izložbu na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici” i svim odabranim autorima poslati link na nju, uz opsežnu javnu promociju – pozivaju organizatori.

Foto: Press