Sve je spremno za svjetski malonogometni spektakl u Poreču
By redakcija On 17 lis., 2018 At 09:38 AM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Hrvatska…

Na Svjetskom klupskom malonogometnom prvenstvu u Poreču od 18. do 21. listopada 2018. godine, za naslov će se, uz klubove iz brojnih zemalja svijeta, boriti i dvije hrvatske momčadi. Jedna od njih je Cotrugli iz Zagreba, dok će druga biti sastavljena dijelom od reprezentativaca koji su nedavno nastupili na premijernom Svjetskom malonogometnom prvenstvu u Lisabonu. U taj prekrasan istarski grad stići će i izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Dino Kovač koji, prepun pozitivnih dojmova iz Portugala, jednaki tretman očekuje i u Poreču.
– Vjerujem da će organizacija biti na nivou, isto kao što je bila i na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Čuo sam da su tereni, hoteli i okolni sadržaji sjajni pa će sve ekipe imati maksimalne uvijete da pokažu dobar nastup i vrhunske igre – kazao je Dino Kovač.
Grad Poreč vrhunska je lokacija za ovakav događaj, a izbornik upravo tu činjenicu ističe kao veliku prednost za hrvatske momčadi.
– Budući da ne znam kakvih su snaga ostali klubovi, ne mogu ništa unaprijed prognozirati. No Poreč je domaćin, a uz naše navijače sigurno da će biti lakše igrati na hrvatskom tlu tako da očekujem prolazak grupe obje naše prijavljene ekipe. Za dalje ćemo vidjeti.
U Istru će stići mnogo talentiranih igrača, a neki od njih možda zaigraju i na nadolazećim Svjetskim prvenstvima.
– Nadam se da će se naći puno talenata u Poreču, da ćemo vidjeti nekoga tko će se istaknuti i koga ćemo moći pozvati u krug reprezentativaca za sljedeće svjetsko prvenstvo koje se dogodine održava u Grčkoj – zaključio je Dino Kovač, s nestrpljenjem iščekujući novi malonogometni spektakl koji samo što nije započeo.

Foto: Press

comment closed