fbpx

Najgora izdanja ekscentričnih vozača: Prebrzi vozači

Doma TV…

Četvrta sezona reality serije Prebrzi vozač od subote, 16. studenog na Doma TV-u!

Prebrzi vozačiNa ekrane Doma TV-a od subote, 16. studenog stiže četvrta sezona reality serije Prebrzi vozači koja donosi najgora izdanja neodgovornih vozača dok krše zakone. Kamere policajaca na ulicama ovjekovječit će slučajeve vožnje preko ograničene brzine te nevjerojatna priznanja i isprike ekscentričnih vozača.
Reality serija Prebrzi vozači donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa. Policajci love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima, a pritom svjedoče nevjerojatnim izlikama i opravdanjima.
U četvrtoj sezoni, američka policija zaustavlja prebrze vozače koji im prodaju nevjerojatne i bizarne izlike. Dok jedan kalifornijski vozač juri u bar loviti komade u pratnji jedne žene, u Las Vegasu ne baš slavni reper Holy Thiefa zabavlja policajca. Na Floridi policija prati jednog Njujorčanina koji je odlučio održati lekciju iz filozofije na brooklynski način. Policija intervenira dok vozač hitne pomoći vozi svoj osobni automobil kao da je na poslu, a u Teksasu će naručitelj morati pričekati pizzu jer je policajac Williams zaustavio prebrzog dostavljača.

Foto: Press