fbpx

Kako preživjeti najopasnije situacije: Najgori scenarij

Doma TV…

Najgori scenarij od subote, 19. listopada na Doma TV-u!

Najgori scenarijDoma TV od subote, 19. listopada na male ekrane donosi novi uzbudljivi dokumentarni serijal Najgori scenarij u kojem stručnjak za preživljavanje Bear Grylls otkriva što treba učiniti u nizu različitih situacija koje su opasne po život.
Najgori scenarij uzbudljiv je dokumentarni serijal koji otkriva strategije preživljavanja u najgorim mogućim uvjetima koji uključuju prirodne katastrofe, samoobranu te urbano preživljavanje i preživljavanje u divljini. Kroz opasne situacije gledatelje vodi Bear Grylls, stručnjak za preživljavanje, koji demonstrira svoje vještine, a gledateljima otkriva kako reagirati u najgorem mogućem scenariju.
Zasnovan na bestseleru istog naziva, serijal otkriva korisne savjete za preživljavanje te pokazuje kako izvući živu glavu kada se nepripremljeni nađete u prijetećim uvjetima. U prvoj sezoni Bear bježi iz gorućeg vozila i spašava dvojicu muškaraca od utapanja nakon nesreće na moru. Bear također demonstrira kako zaustaviti auto koji je ostao bez kočnica i kako se obraniti od napadača.

Foto: Press