fbpx

Peta sezona hit serije Zločinci u odijelima

Na Doma TV..

Američka hit serija Zločinci u odijelima

Zločinci u odijelimaNa ekrane Doma TV-a od subote, 11. travnja stiže peta sezona hit serije Zločinci u odijelima u kojoj Neal čini sve što je u njegovoj moći da ispravi odnos s Peterom koji je optužen za ubojstvo senatora. Peta sezona donosi pregršt zapleta i iznenađenja te mnoštvo atraktivnih glumačkih imena u gostujućim ulogama.
Peta sezona američke hit-serije Zločinci u odijelima vraća se s novim uzbuđenjima. U nevjerojatnoj zamjeni uloga, kritički hvaljena serija nastavlja nakon šokantnog uhićenja agenta FBI-a Petera Burkea koji je optužen za ubojstvo senatora. Neal Caffrey odlučan je ispraviti stvar i osloboditi Petera, makar pritom morao sklopiti ugovor s vragom i vratiti se svojim prevarantskim korijenima. Pritom u obzir dolazi sve, čak i upadanje u golemi dug. Mark Sheppard vraća se kao Nizozemac, to jest Curtis Hagen, kradljivac umjetnina kojeg su Peter i Neal strpali iza rešetaka u prvoj sezoni.
U petoj sezoni dva člana glumačke postave okušat će se i iza kamere. Nakon što je već režirao dvije epizode četvrte sezone, Tim DeKay vraća se kao redatelj u jednoj epizodi pete sezone, dok će Willie Garson, glumački veteran s 26 godina iskustva, debitirati kao redatelj u jednoj od najuzbudljivijih epizoda sezone. U gostujućim ulogama u petoj sezoni serije Zločinci u odijelima pojavit će se dobitnik nagrade Emmy Zeljko Ivanek, Warren Kole, Bridget Regan, Richard Thomas, Kim Dickens, Elizabeth Marvel, Boris McGiver, Zachary Booth i Steven Pasquale.

Foto: Press