Petar Grašo pjevao na ‘Koncertu u tvom domu’
By redakcija On 5 lis., 2017 At 01:11 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Markuševac…

Ta radost, veselje i euforija bili su senzacionalni i jako sam sretan što sam i njima i sebi mogao pružiti večer za pamćenje, kaže Petar Grašo

Petar Grašo– Moram priznati da sam u ovih 20 godina karijere uistinu nastupao na raznim vrstama koncerata, no ovakav još nisam imao prilike svirati. 2 tisuće ili 20 ljudi nekad za izvođača zna biti vrlo slično jer najvažnija je ta energija i euforija koju dobivate od publike, a upravo tako sjajna atmosfera dogodila se u domu obitelji Mihovec, iako ih se skupilo i puno više od 20. Ta radost, veselje i euforija bili su senzacionalni i jako sam sretan što sam i njima i sebi mogao pružiti večer za pamćenje – rekao je Petar Grašo.
Petar Grašo sinoć je pjevao na jedinstvenom ‘KONCERTU U TVOM DOMU’, u kući obitelji Mihovec, u zagrebačkom Markuševcu. Naime, NARODNI radio svom je sretnom slušatelju Jurici Mihovecu, koji je kreativnim i zabavnim videom pobijedio na natječaju, omogućio da upravo u njegovom domu zapjeva Petar Grašo.
Petar Grašo– Potpuno nam je nestvarno, ludo i nevjerojatno da je večeras u našem domu Petar Grašo i da pjeva samo za nas! Toliko smo oduševljeni, dirnuti i sretni da je teško i opisati. Pozvali smo cijelu obitelj, rodbinu prijatelje koji se večeras ovdje s nama vesele i beskrajno hvala najboljem radiju u Hrvatskoj – Narodnom što nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer! – rekao je sretan dobitnik Jurica Mihovec.
S Markuševečkog brijega sinoć su se redom orili hitovi: Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, ali i starije uspješnice poput Broda ljubavi i Lakše mi je s njom, a atmosferom je bio dirnut i Grašo:

Foto: Press

comment closed