Piaf! The Show – veliki spektakl u čast Edith Piaf u Zagrebu
By redakcija On 29 kol., 2018 At 06:32 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Lisinski…

Edith PiafPreko milijun prodanih ulaznica u više od pedeset zemalja – PIAF! THE SHOW – glazbeno slavlje života i glazbe legendarne francuske pjevačice Edith Piaf, stiže u Lisinski. Program u režiji kazališnog diva, Gila Marsallea, uz nastup Anne Carrere, mlade francuske umjetnice koja je prozvana ‘jedinom legitimnom nasljednicom Edith Piaf’ u Zagreb stiže 15. prosinca.
Premijerno uprizoren 2015., inspiriran je Edith Piafnagrađivanim filmom “La Vie En Rose”. U dva čina u trajanju od 45 minuta, ispričana je priča o životu pariške dive uz izvedbu njenih nezaboravnih hitova, uz posebnu scenografiju i videoprojekcije u kojima su se našle nikada prije objavljene fotografije poznatih lokacija najromantičnijeg svjetskog grada iz doba Edith Piaf.
– Dugo vremena već radim u show biznisu, Edith Piafna pozornici i iza nje, dvadeset i pet godina putujem svijetom. No, do današnjeg dana, Anne Carrere je bilo i ostalo moje najveće umjetničko otkriće. Ona je dijamant prepun prirodnog talenta! – o glavnoj akterici programa je izjavio Gil Marsalla, također veliki obožavatelj i rada Edith Piaf.
Izuzetno karizmatična i talentirana, Anne Carrere glazbenu je karijeru počela graditi od ranih tinejdžerskih dana, a osim pjevanja, učila je glumu i ples u kojem pokriva razne stilove uključujući i modernu inačicu jazz glazbe.
Najpoznatija izvedba Piaf! The Show dogodila se početkom prošle godine kada je trijumfalno izvedena u Carnegie Hallu, u sklopu proslave šezdeset godina koncerta Edith Piaf na istoj lokaciji, 1957. Već sada imaju zakazano preko četiri stotine nastupa u Europi, Aziji, SAD-u, Kini, Japanu i ostalim dijelovima svijeta.
Ulaznice po cijeni od 200, 250, 300 i 330kn potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr

Foto: Press

comment closed