fbpx

RE:DESIGN potpuni styling za suvremenu ženu

REdesignRE:DESIGN cjelokupan styling za sve važne trenutke u životu svake žene predstavljen je jučer u dvorani Kornati HYPO EXPO XXI kongresnog centra u sklopu HYPO EXPO dana mozaika.
– Mislim da je RE:DESIGN upravo ono što danas nedostaje suvremenoj ženi – više usluga na jednom mjestu koje zajedno daju savršen styling za bilo koju posebnu priliku. Ja prva ne stignem satima obilaziti shopping centre i modne salone u potrazi za savršenom haljinom, a dobru frizuru mogu zahvaliti prvenstveno činjenici da cijele dane provodim u studiju –  komentirala je Lea Bikić.
– Ja sam prva korisnica koja pokazuje da će projekt biti uspješan – već sam bila kod Lee na frizuri i naručila kožne hlače po mjeri kod Kristine – nadovezala se Ela Milković. Kristina Burja poznato je i priznato ime na hrvatskoj modnoj sceni sa širokim krugom klijentica. Objasnila je zašto se odlučila na proširenje svog poslovnog modela.
– Danas je modna scena jako globalizirana pa je postalo jednostavno nabaviti it odjevne komade, kopirati neku popularnu frizuru ili nove trendove u šminkanju. Upravo je stil ono što nas čini posebnima i drugačijima od drugih pa mislim da su savjeti i pomoć stručnjaka u nekim situacijama važan element za stvaranje vlastitog stila – rekla je Kristina.

Client before RE_design

Client before RE_design

RE:DESIGN okuplja afirmirane kreativce i poduzetnice koje su udružile snage da bi ponudile jedinstvenu uslugu na hrvatskom tržištu: poznatu modnu dizajnericu Kristinu Burju,vlasnicu branda Krie design, vizažisticu Elu Milković i Leu Bikić, vlasnicu GT Beauty studija za oblikovanje i njegu kose.
Zbog užurbanog životnog ritma ženama je sve teže pronaći vremena za brigu o svom izgledu. S druge strane, pritisak je sve veći i nije dovoljno izgledati ‘samo’ dobro – nameću se standardi koji od žena zahtijevaju da savršeno izgledaju u svakom trenutku. Zato su Kristina Burja, Lea Bikić i Ela Milković odlučile zajednički ući u projekt koji će ženama omogućiti da na jednom mjestu dobiju cjelokupan styling za bilo koju prigodu ili trenutak koji im je važan.

Client RE designed

Client RE designed

RE:DESIGN nudi različite vrste stylinga s obzirom na prigodu: od vjenčanja kao the daya u životu svake žene, maturalne zabave ili dodjele diploma do poslovnog sastanka ili domjenka, odnosno bilo koje prilike u kojoj klijentica želi izgledati najbolje što može. RE:DESIGN im omogućava da u suradnji s modnom dizajnericom odaberu i kreiraju najbolju odjevnu kombinaciju, osmisle pripadajući make up uz pomoć tima vizažista na čelu s priznatom filmskom šminkericom Elom Milković te u GT Beauty studiju dobiju idealnu frizuru koja će dodatno naglasiti i upotpuniti styling. Za ‘hitne slučajeve’ u ponudi je Express usluga brzog šminkanja i friziranja te posudbe odjeće.
S RE:DESIGN kreativnim timom moguće je ugovoriti individualne sastanke u showroomu KRIE designa ili u GT Beauty studiju, što štedi vrijeme i smanjuje stres za klijente. U budućnosti se u projekt planira uključiti još neke brandove kako bi RE:DESIGN svoju uslugu cjelokupnog stylinga mogao ponuditi i muškoj publici.