Treća sezona serije za mlade Vučja krv

Zagreb…

Vučja krvHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 5. srpnja 2019. godine na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 10.30 sati započinje s prikazivanjem treće sezone serije za mlade Vučja krv.
Radnja treće sezone serije Vučja krv zbiva se dva mjeseca nakon što su Maddy i njezina obitelj napustili Stoneybridge, što je veoma rastužilo Rhydiana. Jani je hitno potrebna pomoć pa se vraća iz divljine, zajedno s Vučja krvnovim saveznicima.
Rhydian i njegovi prijatelji Tom, Shannon i Jana pokušavaju se usredotočiti na život mimo škole i Stoneybridgea. Upoznaju vukorepku Daciu iz “Segolie”, biotehnološke tvrtke koja je pomogla obitelji Smith da napusti zemlju.
Dacia govori Rhydianu da su Maddy i njezini roditelji na sigurnom, u Kanadi, te mu nudi posao u tvrtki, koju potajno vode vukorepi i njihovi saveznici ljudi. Ispostavlja se da znanstvenici u “Segolii” proučavaju medicinski potencijal vukorepskog DNK, a osobito ih zanimaju Jana i njezin divlji čopor jer imaju posebne sposobnosti na tragu telepatije i magije, koje drugi vukorepi nemaju. Dr. Whitewood i dalje očajnički pokušava naći dokaze da vukorepi postoje, no Dacia je sprečava da ih razotrije tako što joj ponudi posao u “Segolii”. Kako se sezona bliži vrhuncu, Rhydian mora ujediniti divlji čopor zato što će u suprotnome njihova vrsta izumrijeti. Na kraju sezone Rhydian se ponovno susreće s Maddy na snježnim obroncima Kanade.
Uloge: Bobby Lockwood (Rhydian Morris), Leona Vaughan (Jana), Kedar Williams-Stirling (Tom Okanawe), Louisa Connolly-Burnham (Shannon Kelly)

Foto: Press