fbpx

Anamarija Stišćak u novoj glazbenoj emisija Glazbeni Top20

Zagreb…

Na HRT-u od ovoga tjedna nova glazbena emisija Glazbeni Top20 – voditeljica Anamarija Stišćak

Anamarija StišćakHrvatska radiotelevizija od subote, 15. rujna 2018. godine na Drugome programu (HRT – HTV 2) u terminu od 19.15 sati započinje s emitiranjem nove glazbene emisije Glazbeni Top20. Svake subote u večernjem terminu emisija će donositi pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene.
U svakome izdanju četrdesetpetominutna emisija će ugostiti dva glazbena gosta koji će se osvrnuti na trenutnu ljestvicu te kroz Anamarija Stišćakrazgovor otkriti sve novitete svog rada i prokomentirati tjednu ljestvicu. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene, u opuštenom ugođaju te uz zanimljive razgovore i zabavne igre, gosti će komentirati i sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.
Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru koje se prate putem servisa FokusKontrol. Sustav FokusKontrol na dnevnoj bazi bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radio postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate emitiranja na temelju kojih se formira tjedna top lista najemitiranijih singlova.
Voditeljica emisije Glazbeni Top20 je mlada, lijepa i talentirana Anamarija Stišćak kojoj je ovo prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Foto: Press