fbpx

Danas u 20 sati – Online koncert Colonia

Drugi Scardonin online koncert petkom za najbolji završetak radnog tjedna

Scardona je u ovo “čudnovato” doba odlučila koncerte dovesti u vaše domove, na vaše mobilne uređaje, računala, tablete, televizore, ma gdje god možete “skočiti” do YouTubea.

Online

– Svaki petak navečer u 20 sati u narednom ćemo vas razdoblju odvesti na koncerte naših izvođača. Moći ćete se družiti Tedijem Spalatom, Markom Škugorom, a vratit ćemo se i na legendarni prvi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom.

Prošlog smo petka virtualno na bili na Online koncertu klape Maslina u Lisinskom, a ovog petka u 20 sati uživajte u legendarnom koncertu dance grupe u Hrvatskoj!

Online

– Koncert grupe Colonia drugi je na koji vas pozivamo u digitalnom okruženju. U zagrebačkom Domu sportova Colonia je 12. prosinca 2000. nastupila pred 10 000 posjetitelja i napravila takvu atmosferu da je se niti danas ne može riječima opisati! A Indira je na koncert došla direktno s bolničkih pretraga jer je bila jako bolesna. No, uz onoliku količinu pozitivnih vibracija i energije, tko bi uopće to mogao pretpostaviti! Za pravi uspjeh trebalo je izići iz diskoteka, ući u sportske dvorane i početi raditi velike spektakle za što su oni rođeni. Najveći preokret u njihovoj karijeri dogodio se upravo s ovim koncertom u Domu sportova. Studiozne pripreme urodile su plodom pa je Dom sportova postao izvrsna glazbena kulisa s detaljima kosih aluminijskih stupova za rasvjetu, videozidova, scenografije, pozornice u nekoliko nivoa, s pistom za Iru kojom može ući u publiku tako da veliku dvoranu pretvori u plesni podij. Svatko tko je prije 20 godina bio tada u publici zasigurno će reći da je to bio jedan od najznačajnijih glazbenih događaja toga doba, nešto neponovljivo i savršeno. Indira Levak, Boris Đurđević i Tomislav Jelić od 1996., kada su osnovani kao grupa Colonia, u iznimno su kratkom roku ostvarili ogroman uspjeh, a hitovi koji su nastali u samo četiri godine do spektakularnog koncerta i danas su nezaobilazni na svim tulumima. Taj je koncert Coloniji donio i priznanje struke i medija, čime su se otvorila sva vrata za uspjeh i popularnost. Publiku su bili odmah osvojili, a broj posjetitelja koncerta apsolutni je dokaz za to. Redovito su punili dvorane, prodavali albume, a broj obožavatelja i štovatelja rastao je iz dana u dan – poručuju organizatori.

U petak, 22. siječnja, u 20 sati zato se na Scardoninom YouTube kanalu vraćamo dvadesetak godina unatrag i u vikend ulazimo na najbolji mogući način – pjesmom i plesom!

Foto: Press