fbpx

Dražen Čuček briljirao kao Adolf Hitler

Komedija…

Maestralni Dražen Čuček oduševio prepuno Kazalište Komedija

Dražen Čuček

Dražen ČučekSatirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa, sinoć je premijerno izvedena u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom, a glavna zvijezda večeri bio je Dražen Čuček koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.
Dražen ČučekMobiteli, prijenosna računala, internet i email su samo neke stvari koje su dočekale i iznenadile Hitlera koji se nakon 1945. probudio u suvremenoj Njemačkoj, a bez obzira na omraženost ovog povijesnog lika, čini se da su mu televizija i društveni kanali ponovno vratili popularnost. Nakon svakog novog pojavljivanja u medijima gdje svojim žustrim i kontroverznim govorima pokušava spasiti Njemačku, Hitleru je strelovito rastao broj lajkova i pregleda na kanalu Youtube što ga vraća i na političku scenu, a jednako brzo je i Dražen Čuček, odličnom glumom i interpretacijom, osvojio srca publike u prepunom Kazalištu Komedija.
Ostale uloge igrali su Ana Magud, Sanja Marin, Ronald Žlabur, Davor Svedružić, Igor Mešin, Fabijan Pavao Medvešek, Filip Juričić, Goran Malus, Mirela Brekalo Popović, Ivan Magud, Adnan Prohić, Vini Jurčić, Dajana Čuljak, Ivan Čuić, Jasna Bilušić, Zlatko Ožbolt i Nera Stipičević.
Gordan Jandrokovic, Sonja JandrokovicSvečanu premijeru svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske: Gordan Jandroković, Sonja Jandroković, Ecija Ojdanić, Danijela Trbović, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Milana Vuković Runjić, Nikolina Pišek Ristović, Boris Banović, Mare Bratoš, Nikša Kušelj, Sandra Bagarić, Zvončica Vučković, Danijela Pintarić, Nina Kaić Madić, Marija Borić, Ivice Zadro, Slavko Juraga, Saše Buneta, Senka Meštrović, Davor Meštrović, Ana Vučak Jelena VeljačaVeljača, Ivan Veljača, Ana Miščević, Marjana Filipović Grčić te brojni drugi.
Ulaznice za predstavu Opet on mogu se osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr.

Foto: Scena.hr, Dražen Čuček – Opet on