fbpx

Gabriella Cilmi pohvalila styling Mirele Holy!

U radijskom eteru…

Gabriella Cilmi– Ovo je najbolji nastup ikad. Osim neobičnog i zabavnog druženja s odličnom ekipom, imala sam prilike prigristi svoju omiljenu hranu. Nemam riječi, volim Hrvate – rekla je glazbenica Gabriella Cilmi.
Svjetska glazbenica Gabriella Cilmi gostovala je u showu Saše Lozara. U eteru Gabriella je otpjevala svoje najpoznatije hitove, a stihove popularnog hita Sweet about me s australskom glazbenicom zapjevao je i radijski voditelj Saša Lozar.
Gabriella Cilmi– Oduševljen sam druženjem s Gabriellom. Jako je simpatična, otvorena i pristupačna pa naprosto nisam mogao vjerovati da sjedim u studiju pored velike svjetske zvijezde. Uživao sam u današnjem showu te ću je ako bude prilike, s veseljem opet ugostiti – izjavio je radijski voditelj Saša Lozar.
Simpatična Gabriella solidno se snašla i u nekoliko izazova koje joj je Saša pripremio pa je tako po frizuri Nike Kovača zaključila kako je on bivši nogometaš dok je pak Slavka Linića svrstala u televizijske voditelje. Vidjevši fotografiju Luke Modrića dvoumila se u nagađanju da li je nogometaš ili tenisač, a Mirelu Holy usporedila je sa sobom te pohvalila njezin styling.

Foto: Press