fbpx

Video – Zagrebačka filharmonija: Moj Zagreb tak imam te rad

Zagreb…

Zagrebačka filharmonija #ostanitedoma

Zagrebačka filharmonijaZagrebačka filharmonija u ovom teškom i nadasve izazovnom vremenu za sve nas, skladbom Moj Zagreb tak imam te rad želi poslati poruku nade i ohrabrenja svim sugrađankama i sugrađanima i svom voljenom Gradu. S ljubavlju i glazbom izaći ćemo jači – poručuje Zagrebačka filharmonija.
Članovi orkestra Zagrebačke filharmonije, u svojim domovima, snimili su skladbu Moj Zagreb tak imam te rad. Autor glazbe i teksta je Drago Brahm, a orkestralni aranžman napravio je član Zagrebačke filharmonije, Dubravko Palanović.
Zvuk je miksao i masterirao Bernard Mihalić, a video je editirao Igor Ferderber.

Video:

FILHARMONIJA SVIRA ZAGREBU

Zagrebačka filharmonija u ovom teškom i nadasve izazovnom vremenu za sve nas, skladbom "Moj Zagreb tak imam te rad", želi poslati poruku nade i ohrabrenja svim sugrađankama i sugrađanima i svom voljenom Gradu. S ljubavlju i glazbom izaći ćemo jači!S ponosom, Zagrebačka filharmonija.Skladba: Moj Zagreb tak imam te rad.Autor glazbe i teksta je Drago Brahm, a orkestralni aranžman napravio je Dubravko Palanović. Zvuk je miksao i masterirao Bernard Mihalić, a video je editirao Igor Ferderber.

Objavljuje ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA u Nedjelja, 29. ožujka 2020.

Foto: Press – Zagrebačka filharmonija