fbpx

Kristina Bradač: Ove godine želim mirnije ljetovanje!

Za portal Scena.hr…

Na predstavljanju nove kolekcije Havaianas japanki za ljeto 2015. godine

Kristina BradačKristina Bradač kaže da će godišnji odmor provesti u Hrvatskoj.
– Želim imati mirnije ljetovanje uz obitelji jer sam ove i prošle godine puno putovala – kazala je dizajnerica i bivša manekenka na predstavljanju nove kolekcije Havaianas japanki za ljeto 2015. godine. Kristina je u posljednjih godinu dana nekoliko puta posjetila Los Angeles, obišla je Europu, a prvi put je bila na Havajima.
– Bila sam prvi put i bilo mi je super. Svidjela Marijana Mikulićmi se njihova obala, a sviđa mi se i njihova kultura – rekla je Kristina za portal Scena.hr. Kristina je sa zanimanjem razgledala novu kolekciju japanki. Na predstavljanju nove kolekcije bile su Ecija Ivušić, Ana Begić Tahiri, Marijana Mikulić, Iris Androšević te mnogi drugi.

Havaianas
Havaianas priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto Ecija Ivušićprirodne gume. Kroz sve ove godine Havaianas se izgradio kao najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, a ovog ljeta poziva sve da se razvesele otkačenim i ludim bojama i modelima.
S inovativnim svježim oblikom te originalnim dizajnom žarkih boja koji ne prolazi nezamijećeno, novi Flat modeli predstavljeni su u jarkim živim bojama s novim lakšim i tanjim potplatom i savršeni su za ubaciti u ručnu prtljagu za odmor ili torbu za bazen. Slim Paysage modeli s prekrasnim tiskom brazilskih krajolika na potplatu, dovode Brazil do vrhova vaših prstiju i omogućava vam da ponesete raspoloženje s odmora gdje god pođete. Za ljubitelje printa tu su modeli s animal printom koji donose klasičnu interpretaciju životinjskog uzorka. Ženstven, moderan uz mrvicu sofisticiranosti, novi uzorak s tiskom pitona, leptira i leoparda dolazi u spektru žarkih i modernih boja te ćete u vrućim ljetnim mjesecima zasigurno biti zapaženi.

Foto: Prisk