fbpx

Svečana izvedba: Stilske vježbe – 48 godina izvođenja!

Lisinski…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Stilske vježbe

Stilske vježbeU četvrtak 28. siječnja 2016. godine s početkom u 20,00 sati, u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog održati će se svečana izvedba predstave ‘Stilske vježbe‘ kojom će se obilježiti 48 godina izvođenja predstave. Prije svečane izvedbe bit će emitiran desetominutni dokumetarni film o predstavi ‘Stilske vježbe’ gdje autori i protagonisti govore o stvaranju i životu predstave.
Stilske vježbePero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest. Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!
Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U predstavi ‘Stilske vježbe’ uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.
Predstava je na programu i 21. siječnja te 5. i 12. veljače 2016. s početkom u 20,00 sati u maloj dvorani V. Lisinskog.

Foto: Press