fbpx

Stiže 2. sezona serije Tama: Oni koji ubijaju

Mračna danska drama Tama: Oni koji ubijaju

Streaming servis Pickbox NOW predstavlja vam drugu sezonu zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill).

Oni koji ubijaju

Mračna danska serija oduševljava zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i njihovim psihološkim profilima te pomiče granice skandinavskog kriminalističkog noir žanra.

Oni koji ubijaju

U središtu je radnje Louise Bergstein, istražiteljica koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Uranjajući u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca, pomaže riješiti različite slučajeve ubojstava.

NAPETA IGRA MAČKE I MIŠA

U drugoj sezoni serije Tama: Oni koji ubijaju koja se sastoji od osam epizoda Louise istražuje neriješeni slučaj u kojem su tri mladića ubijena u razmaku od nekoliko mjeseci. Pridružuje se policiji na čelu s glavnom detektivkom Karinom Hørup, kako bi zajedno radili na ovom misterioznom slučaju.

Nakon što s njom kontaktira bivša obiteljska prijateljica Alice koja umire i želi prije smrti riješiti ubojstvo svog sina, Louise postaje osobno povezana sa slučajem.

Louise se suočava s rijetkim tipom ubojice, tihim ubojicom koji vodi naizgled normalan život. Kako bi riješila slučaj, mora upotrijebiti sve svoje psihološke vještine da bi razumjela njegovo složeno ponašanje.

Počinje napeta igra mačke i miša, prisiljavajući Louise da se suoči s vlastitom prošlošću. Hoće li uspjeti zaustaviti ubojicu prije nego što bude prekasno ili je on previše pametan da bi ga se moglo nadmudriti?

IMPRESIVAN PSIHOLOŠKI TRILER

Impresivan psihološki triler Tama: Oni koji ubijaju koji se ne ustručava upotrijebiti scene strave u prikazu postupanja sa žrtvama na specifičan i interesantan način pokazuje stvarnu opasnost, kako za žrtve tako i za istražitelje ubojstva.

Ne propustite drugu sezonu danske kriminalističke serije Tama: Oni koji ubijaju, samo na Pickbox NOW!

Foto: Press Mediavision – Tama: Oni koji ubijaju