fbpx

Nova Dora 2021. – u veljači u Opatiji

Zagreb…

Dora će se sljedeće godine održati kako je i planirano, u veljači 2021. u Opatiji

DoraNakon što je zbog pandemije koronavirusa Eurosong 2020. u nizozemskom Rotterdamu odgođen sa sljedeću godinu, HRT je donio odluku da nastavlja sa svojom tradicijom i da će se Dora sljedeće godine održati kako je i planirano, u veljači 2021. u Opatiji, te će nas, shodno tome, na Eurosongu 2020. predstavljati onaj tko tada pobijedi.
Urednica Dore i šefica hrvatske delegacije na Euroviziji 2021. bit će dugogodišnja urednica, novinarka i voditeljica Zabave HTV-a, Uršula Tolj.
– Stoga HRT i ovim putem zahvaljuje Damiru Kedži na izvrsnoj suradnji nakon pobjede na Dori 2020. Zajedničkim smo snagama izvukli maksimum iz ove godine bez standardnog Eurosonga: dostojno smo se predstavili na društvenim mrežama, kao i u posebnoj emisiji Eurovision: Europe Shine a Light. Damir se pokazao kao veliki profesionalac, te je usprkos situaciji vrhunski odradio svu promociju – a pjesma je, bez zadrške to možemo zaključiti, postigla velik uspjeh i u Hrvatskoj i izvan nje. Također se zahvaljujemo i autorima skladbe “Divlji vjetre”, Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli – poručuju s HRT-a.

Foto: Press