fbpx

Ekskluzivni razgovor s pobjednicom ‘Lice godine’ Kim Kosanović!

Kim KosanovicLijepa Kim Kosanović sudjelovala je u Beogradu na regionalnom izboru ‘Look of the year‘ ili ‘Lice godine’ koji je najstariji izbor za modela na svijetu. Kim je osvojila titulu najljepše predstavnice iz Hrvatske, a našu zemlju će predstavljati na svjetskom finalnom izboru ‘Look of The Year’ na Siciliji.
– Na tom izboru bile su po četiri predstavnice iz Srbije, Bosne i Crne Gore i borile su se za pobjedu i odlazak na svjetsko finale. Najvažnija karakteristika ovog izbora je što ne traži ljepotice kao ostali izbori ljepote, već gleda kompletnu osobu kao modela, dakle držanje, stav, hod i sve ostalo – objasnila je ekskluzivno za portal Scena.hr Kim iz modne agencije Talia Model.
Kim, kaže, da je osvojila veliku priliku za ostvarivanje suradnje s mnogim inozemnim agencijama, a to je u ovom poslu najbolja moguća nagrada.
tihana– Još nisam ništa potpisala, treba ići polako. Već je ostvaren velik korak koji je samo prvi u nizu onih koji vode do inozemnog uspjeha. Sljedeći korak je svjetsko finale ‘Look of The Year’ u Taormini na Siciliji pa ćemo vidjeti u kojem smjeru će se sve odvijati. Pobjeda na ovom izboru ne može omogućiti konkretne poslove nego samu priliku da se uz puno rada postigne uspješna karijera top modela – otkrila je manekenka. Kim pobjedu nije očekivala i ugodno ju je iznenadila.
– Iskreno, pobjeda nije bila moj prioritet, jedna od cura iz Hrvatske bila je moj favorit pa sam očekivala njenu pobjedu. Zaista me ugodno iznenadila vlastita pobjeda jer su Diana Radan, Tea Vojković i Valentina Rak, preostale finalistice zaista odlične i sve imaju šansu postati top modeli – istaknula je Kim. Manekenka se vratila kući puna predivnih uspomena i još uvijek je pod jakim dojmom. Dodaje da je cijeli događaj bio na visokom nivou. Zanimalo nas je kakvi su odnosi bili između natjecateljica.
– Na moje iznenađenje odnosi između cura bili su sasvim prijateljski. Nisu se osjetile tenzije zbog konkurencije, nego su se sve djevojke odlično slagale. Stekla sam mnogo novih prijateljstva i nadam se da ću s curama ostati u kontaktu. Posebno se veselim sto ću na Siciliji ponovno vidjeti pobjednice iz Srbije, Bosne i Crne Gore s kojima sam se na pripremama sprijateljila – kazala je Kim.

U ime Hrvatske u žiriju su bili, između ostalih, Tihana Harapin Zalepugin i Nenad Korkut.
– Izuzetno sam ponosna što se Kim pružila prilika da na jednom takvom natjecanju predstavlja Hrvatsku – kazala nam je Tihana.
Foto: Promo Elfs i privatni album