fbpx

Jelena Urukalo Murina: Ovo ljeto je idealno za mene

Lijepa trudnica…

Jelena i njezin suprug željno iščekuju djevojčicu na Jelenino iznenađenje jer je bila uvjerena kako će roditi dječaka

Jelena Urukalo MurinaPoznatoj manekenki ovo je ljeto posebno jer će uskoro postati majka. Jelena Urukalo Murina je u osmom mjesecu trudnoće i sa svojim suprugom Domagojem jedva iščekuje prinovu.
Budući da je već bila u visokom stupnju trudnoće, Jelena nije mogla organizirati kako kaže, pir kakav je oduvijek sanjala, pa su ona i Domagoj 5. srpnja izrekli sudbonosno ‘da’ kod matičara, a veliko vjenčanje planiraju sljedeće godine kad će ujedno i krstiti svoje dijete.
Par željno iščekuje djevojčicu na Jelenino iznenađenje jer je bila uvjerena kako će roditi dječaka.
– Kod mog Domagoja već četiri generacije za redom rađala su se muška djeca, pa sam bila uvjerena kako ćemo i mi postati roditelji dječaka, no sudbina je htjela drugačije. Presretna sam što ću roditi djevojčicu i uživam u svakom danu trudnoće – priča Jelena koja zrači srećom i zadovoljstvom dok govori o majčinstvu.
– Lagala bih kad bih rekla da je sve idealno, naravno da me boli kičma i imam neke simptome koji su uobičajeni za osmi mjesec trudnoće, ali ne žalim se- priča lijepa Jelena čiji će suprug biti uz nju mjesec dana nakon što se rodi djevojčica, a onda mora natrag na posao, naime Domagoj je pomorac.
Osim što lako podnosi trudnoći Jeleni na ruku ide i ne baš toplo ljeto, pa nastavlja:
– Ovo ljeto je idealno za trudnice, uopće nije vruće, ma super je, kao da sam ga je planirala – zaključuje gospođa Urukalo Murina kojoj osim brižnog supruga dane krati šestomjesečni psić Ice, aljaški malamute, kojeg su nedavno kupili.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Privatni album