fbpx

Lujo Kunčević: Mama ne ljuti se, Ivana i ja ne spavamo u bračnom krevetu

Poručio je kroz smijeh…

Glumac je od lani u vezi s bivšim misicom Ivanom Mišurom. Još ne žive zajedno, ali Ivana često prespava kod glumca. Lujo kaže kako to njegovi roditelji još ne znaju, no uz osmijeh ističe da će sad saznati

Lujo Kunčević na reviju je došao bez pratnje svoje djevojke.
Djevojka je trenutno kod kuće. S prijateljicama je bila u noćnom izlasku, pa još spava. Tako da sam nažalost ostao danas ovdje bez podrške. Ja samo se morao ustati oko osam sati, a Ivana je legla oko osam. No vidjeli smo se jer sam je dočekao – rekao je dobro raspoloženi Lujo za portal Scena.hr. Glumac je u subotu sudjelovao na reviji Walkmaxxa u zagrebačkom trgovačkom centru. Tom prilikom operna pjevačica Sandra Bagarić iznenadila je Luju te ga poljubila pred kamerama i fotografima, a sve u svrhu dobrog showa za publiku. Zvijezda serije ‘Zlatni dvori’ lani je započeo ljubavnu vezu s bivšom misicom Ivanom Mišurom. Par uživa u friškoj ljubavi, koja postaje sve ozbiljnija. Dok je Ivana noć provela zabavljajući se s prijateljicama u noćnom klubu, Lujo je kod kuće, kaže, igrao online igricu.

Lujo Kunčević, Sandra Bagarić

– No javljala mi se svakih pola sata, morala je poslati selfie – našalio se Lujo te dodaje:
– Super nam je u vezi, ali o vjenčanju još ne razmišljamo. Iako ne živimo još zajedno, imam sreću da mi je mama sad u Šibeniku, a tata se preselio, kuća je prazna, pa je Ivana trenutno kod  mene. Roditelji to još ne znaju. Mama nemoj se ljutiti ako vidiš ovo, stvarno nije namjerno i ne spavamo u bračnom krevetu – otkrio je Lujo kroz smijeh. Ivana je u prosincu za portal Scena.hr otkrila kako ju je Lujo osvojio.
– Duhovit je, umjetnička duša, spontan i to me odmah osvojilo, a fizički izgled nije u pitanju. Lijepo nam je i mislim da bismo mogli trajati – kazala je tada Ivana. Lujo je pak na Ivani prvo primijetio plave oči koje su ga očarale.

Lujo Kunčević

– Na to sam odmah ‘pao’. Svidjela mi se, pa sam je pozvao na kavu. Na toj prvoj kavi smo proveli nekoliko sati, otvorili smo puno tema i jednostavno smo se našli. I tako je sve krenulo – prisjetio se zaljubljeni Lujo.

Foto: Scena.hr