fbpx

Majda Postružin: Nova kolekcija za romantičnu ženu

Mai by Majda…

U novoj kolekciji zablistala je lijepa televizijska voditeljica Antonija Stupar

MAI by Majda Postružin– Nova kolekcija ističe ženstvenost i predstavlja ono što žena u svojoj suštini je, romantična i sofisticirana – rekla je dizajnerica Majda Postružin za portal Scena.hr. Dizajnerica je predstavila proljetnu kolekciju. U novoj kolekciji zablistala je lijepa televizijska voditeljica Antonija Stupar. Svojim besprijekornim izgledom, upotpunila je i na najbolji mogući način ispričala novu i ženstvenu MAI priču, MAI by Majda Postružinmaštovite dizajnerice Majde, koja je inspiraciju pronašla u starom dobu Hollywooda i njegovim profinjenim kreacijama. U kolekciji dominiraju lepršave haljine, suknje i košulje, bogate volanima, a što ih čini nosivima u svakoj prilici. Majda je i za ovu kolekciju dizajnirala i lansirala svoj prepoznatljivi T-shirt s upečatljivim detaljem, koji osvaja na prvu te privlači poglede gdje god da se pojavi.
– U planu je puno novih lepršavih modela s volanima, koji su moj zaštitni znak. Također, puno lijepih iznenađenja za moje divne dame – naglasila je dizajnerica za portal Scena.hr. Majda je dizajnerica i nakita, a šira javnost Majdu je upoznala 2014. godine. Dizajnirala je štake za jednu od najvećih zvijezda u regiji, Severinu.
– Štake su izrađene od čipke, metalnih zlatnih detalja i oko 2 500 Swarovski kristala – tada je Majda ekskluzivno otkrila za portal Scena.hr.

Foto: John Pavlish
Fotogalerija: [nggallery id=628]