fbpx

Mirko Filipović: Strategija je da ga ‘isprašim’!

Glory 17…

Mirko Filipović– Svatko ima svoj osobni stil. Ne volim njegovu osobnost, ali ako on voli tako promovirati sebe u medijima, to ovisi o njemu. Ali to ne odobravam – rekao je Mirko Filipović. Nakon što mu je Jarrell ‘upao’ u riječ Mirko je nastavio:
Mirko Filipović– Nije me briga. Govor je govor, borba je borba. Ako ga to opušta, onda neka mu bude. Strategija će biti da ga ‘isprašim’. No meni se ne sviđa takva promocija. Može pričati što god želi ako ga to čini sretnim i opuštenim. Upotrijebit ću svoje udarce puno više nego u prethodnoj borbi. Ili ćete vidjeti kako ga rušim, ili će on srediti mene – zaključio je Cro Cop.
– Ne igram se igrice. Nisam došao skroz iz NY do LA da samo pričam i ne obavim posao. Napravit ću najbolje što mogu. Ako ne voli te ‘male’ priče, nema veze. I to je dio sporta. To je posao. I, na kraju ‘Coco Cop’ pada dolje – poručio je Jarrell Miller.
Održano je i službeno vaganje na Glory 17 u Los Angelesu. Meč večeri – Mirko Filipović protiv Jarrella Millera prema najavama i službenom priopćenju organizacije Glory trebao bi početi oko tri sata u noći subota na nedjelju, a nakon toga Glory se prebacuje na PPV. Mirko je jedini koji je Amerikancu nanio poraz. Bilo je to prošle godine u Zagrebu kada je Cro Cop sudačkom odlukom porazio Millera na putu prema K-1 WGP kruni. Miller je dobio priliku za uzvrat nakon što su protiv Mirka borbe morali otkazati prvo Pat Barry, a onda i Kharitonov.

GLORY 17 – vaganje – Los Angeles:
Jarrell Miller (272 lb / 123.4 kg) vs. Mirko Cro Cop (232.6 lb / 105.5 kg)
Andy Ristie (153.8 lb / 69.8 kg) vs. Ky Hollenbeck (153.4 lb / 69.6 kg)
Marcus Vinicius  (141.4 lb / 64.1 kg) vs. Shane Oblonsky (145 lb / 65.8 kg)
Yodkhunpon Sitmonchai (143.8 lb / 65.2 kg) vs. Gabriel Varga (142.6 lb / 64.7 kg)

Foto: Press