fbpx

Nevena Rendeli ponosna na svog tatu!

Zlatno doba košarke…

Na svečanu premijeru filma ‘Bit ćemo prvaci svijeta’ voditeljica je došla u pratnji oca Mlađana Rendeli

Nevena Rendeli– Tata je u mladosti trenirao košarku, pa je to bila idealna prilika da se druži s prijateljima s kojima je u mladosti igrao. A jedan od njegovih trenera bio je i legendarni Mirko Novosel – ponosno je otkrila Nevena Rendeli za portal Scena.hr. Na svečanu premijeru filma ‘Bit ćemo prvaci svijeta‘ voditeljica je došla u pratnji oca Mlađana Rendeli. Dodaje kako je njezin otac također trenirao brojne košarkaše. Lijepa voditeljica u djetinjstvu je igrala košarku.
– Tata je ljubav prema košarci prenio i na mene – naglasila je.
Voditeljica kaže kako su oboje uživali u filmu koji prikazuje najveću slavu i zlatno doba Bit ćemo prvaci svijetadomaće košarke.
Jučer je u IMAX dvorani CineStara Arena održana svečana premijera filma ‘Bit ćemo prvaci svijeta‘. Publika je mogla uživo vidjeti redatelja Darka Bajića i njegov glumački dream team: Strahinju Blažića, Miloša Bikovića, Aleksandra Radojičića, Stefana Kapičića, Sergeja Trifunovića, Ivu Babić, Leona Lučeva, Roberta Kurbašu, Matka Knešaureka, Krešimira Mirko Novosel, Biserka PetrovićPetra Ćosića, Ivanu Dudić i Ivanu Stančev, a ekipi se na pozornici nakon projekcije pridružio i koscenarist Ognjen Sviličić kao i pravi prvak svijeta Nikola Plećaš. Prije filma okupljenima se obratio legendarni sportski komentator Slavko Cvitković koji je podsjetio na dane najveće slave domaće košarke i utakmicu između reprezentacija Jugoslavije i SAD-a odigranu u Ljubljani 1970. godine, koja je i središnja tema filma, te posebno pozdravio Mirka Novosela, Zorana Čuturu i Mihovila Nakića koji su svojim prisustvom uveličali premijeru.

Foto: Press