fbpx

Poznata TV lica u akciji Sjeti se kad si bio dijete!

HRT…

Sjeti se kad si bio dijete– Osim što smo htjeli skrenuti pozornost na to da djeca smještena u Lekeniku i Ladimirevcima zaslužuju sretnije djetinjstvo, htjeli smo i da se svi oni koji sudjeluju u akciji, barem na kratko, sjete svog djetinjstva te da ih tako, na nekoliko trenutaka, vratimo u neke bezbrižnije dane. Novac prikupljen ovim putem omogućuje pružanje brižnog doma za svako dijete, a nominiranjem još barem triju osoba da učine isto širi se krug prijatelja, budućih donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska – rekla je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela.
Poznata TV lica HRT-a, na čelu s ekipom Hrvatske uživo uključila se u novu akciju SOS Dječjeg sela Hrvatska ‘Sjeti se kad si bio dijete!’ U fotogaleriji vam donosimo fotografije koje su objavili djelatnici HRT-a Nevena Rendeli, Diana Roko, Maja Sever, Martina Validžić, Tomislav Špoljar, a i mnogi drugi HRTovci uključili su se u akciju #sjeti se. Cilj akcije je podići svijest o problemima djece koja žive u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci te potaknuti građane da doniraju pozivom na humanitarni broj telefona 060 90 55. Cijena po pozivu je 6,25 kuna.
SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svako dijete željno je ljubavi, pažnje i prihvaćanja, a već dvadeset i dvije godine SOS Dječje selo to im uspješno i pruža
Na svojim privatnim profilima, pa onda i na stranici ‘Hrvatske uživo’ mnogobrojni HRT-ovci uključili su se u akciju #sjetise kako bi pomogli djeci iz SOS sela u Lekeniku.

Kako sudjelovati u akciji Sjeti se kad si bio dijete!

Potrebno je pronaći fotografiju kad si bio dijete i fotografiratii se u što sličnijoj pozi danas. Fotke se objave na Facebooku uz tekst:#sjetise kad si bio dijete! Pronađi fotografiju iz djetinjstva i već danas snimi sto sličniju fotografiju. Postani anđeo čuvar djetetu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Kad objaviš fotku nazovi 060 90 55! “Tako pomažemo SOS Dječjem selu Hrvatska, ali širimo glas o ovoj akciji. Pozivom na humanitarni broj telefona 060 90 55 se donira 6,25 kn (pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci). Kako bi se glas o ovoj akciji što dalje čuo, cilj je nominirati nekoliko svojih prijatelja koji onda trebaju učiniti isto.
Lorena, Stjepan, Gabrijela i Damir zvani Dado, naši mali prijatelji iz SOS Djecjeg sela Lekenik poručuju svima koji zovu 060 90 55 da se zahvaljuju. Priču o njima u pogledajte danas u Hrvatskoj uživo na HTV 1 u 17 i 20 sati.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=491]