fbpx

Sanja Milardović – alkoholizam, agresija, nesigurnost, usamljenost

Uoči premijere…

Talentirana glumica za portal Scena.hr govori o svojoj ulozi u predstavi Brodolomke

Sanja Milardović– Beba se morala boriti za život. Nije imala vremena za pitati se neke stvari jer je morala preživjeti. To joj daje neku žestinu, a zapravo je jako nesigurna – otkrila je Sanja Milardović za portal Scena.hr. Mlada glumica igra u tragikomičnoj predstavi ‘Brodolomke’. Sanja nam je otkrila koji je najemotivniji dio njezine uloge.
– Najteži je trenutak te kronične boli usamljenosti iz koje izlazi njezina agresija. Beba ima kronični manjak samopouzdanja – kazala je Sanja. ‘Brodolomke’ je snažna predstava koja kroz humor, ples i pjevanje progovara o ženama koje se bore protiv ovisnosti o alkoholu. Na plesnoj terapiji iskreno progovaraju o svom životu i razlozima zašto su se prepustile čaši i samosažaljenju, ali i pronalaze snagu da se suoče sa životom i krenu hrabro ispočetka krojiti vlastitu sudbinu. Autorica teksta za predstavu je Ana Maras Harmander. Glumačku postavu u režiji Krešimira Sanja MilardovićDolenčića uz Sanju, čine Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Daria Lorenci Flatz i Luka Petrušić. Dramaturgiju predstave potpisuje Ana Tonković Dolenčić, kostime Tea Bašić Erceg, koreografiju Ilona Cvitić, dok se za skladanje i autorstvo glazbenih aranžmana pobrinuo Mario Mirković. Koprivnička premijera odigrat će se 27. rujna, izvedba u Karlovcu 29. rujna, a zagrebačka premijera 30. rujna.
A što su za portal Scena.hr o nadolazećoj premijernoj izvedbi predstave Brodolomke rekli redatelj predstave Krešimir Dolenčić, te glumice Ecija Ojdanić, Anita Matić-Delić Daria Lorenci Flatz pročitajte na linkovima: Krešimir Dolenčić: Inspiraciju za Brodolomke sam crpio iz glumaca; Ecija Ojdanić o nesretnoj ženi koja se utapala u alkoholu; Anita Matić Delić: Matea ne pije, ali ima problem s alkoholomDaria Lorenci Flatz o ljudima koji imaju problem s identitetom.

Foto: Scena.hr