Umjetnici: Krunoslav Cigoj će zauvijek ostati u sjećanju
Piše: Gordana Malašić Lazić On 28 kol., 2015 At 12:29 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Oproštaj…

Njegov glas ima onu predivnu boju koju čovjek može slušati satima. Jako će nam nedostajati na glazbenoj sceni, ali i zbog svoje jednostavne ljudskosti zauvijek će ostati u sjećanjima svih koji su ga imali prilike susresti, tužno je kazala sopranistica Nikolina Pinko

Krunoslav CigojNakon duge i teške bolesti preminuo je najveći hrvatski tenor Krunoslav Cigoj u 67. godini.
– Neizmjerno će nedostajati na sceni. Imao je toliko puno lijepih djela. Širio je pozitivnu energiju. Bio je poseban tenor. Bila je izuzetna čast s njime surađivati i nastupati. Teško mi je uopće pričati o tome – potresno je rekao Davor Radolfi koji je s opernim pjevačem snimio pjesmu ‘Ljubav svih mojih ljubavi’. Sopranistica Nikolina Pinko kaže kako je Krunoslav Cigoj bio jedan od istinskih idola.
– Njegov glas ima onu predivnu boju koju čovjek može slušati satima, a stil pjevanja je apsolutno idealan u svakom žanru kako klasične tako i popularne glazbe. Jako će nam nedostajati na glazbenoj sceni, ali i zbog svoje jednostavne ljudskosti i topline zauvijek će ostati u sjećanjima svih  koji su ga imali prilike susresti – tužno je kazala sopranistica.

Foto: Screenshot YouTube

comment closed