fbpx

Davor Šuker: Ponosni smo što se Europsko prvenstvo igra kod nas

Zagreb…

Davor Šuker– Prije svega, zahvalni smo i ponosni što se Europsko prvenstvo igra kod nas. Svi koji vole nogomet moći će uživati, vidjet će brojne talente koji će u budućnosti igrati u velikim klubovima, a nadam se da će ih mnogo biti i iz Hrvatske – rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je ishod ždrijeba Europskog prvenstva U-17.
– Naša je skupina jaka, ali najvažnije je da nam je možda svaka utakmica odlučujuća i da stadioni budu ispunjeni i da navijači dođu na svoje.
U 17– Izbornik Bašić ima dovoljno vremena za pripremu, a svi vjerujemo u hrvatsku momčad i nadam se da ćemo proći skupinu – kaže Šuker.
Ždrijeb europske smotre za igrače do 17 godina održan je u ponedjeljak u Zagrebu, a hrvatsku je reprezentaciju smjestio u Skupinu A sa Španjolskom, Turskom i Italijom.
Organizacija Europskog prvenstva U-17 donosi izravnu korist hrvatskom turizmu, a učinci bi mogli biti izrazito pozitivni, istaknuo je Šuker:
– U predsezoni smo osigurali 11.000 noćenja i hvala svima koji rade na ovom ozbiljnom, zahtjevnom projektu. Neka i mediji maksimalno pomognu jer slika odlazi u cijeli svijet. Nadam se da ćemo na kraju svi moći biti ponosni na Hrvatsku.

Foto: HNS – Press