Paulo Machado se ispričao, kazna oko 750 tisuća kuna!
Piše: redakcija On 31 srp., 2015 At 04:16 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Paulo Machado– Napravio sam veliku pogrešku i želim se ispričati navijačima, predsjedniku, treneru, cijeloj momčadi i mojoj obitelji. Bio je to loš trenutak, još jednom naglašavam da mi je žao i na terenu ću pokazati koliko cijenim navijače i Dinamo. Najgore od svega mi je bilo ići kući nakon utakmice kada me je sin pitao: tata, zašto si to napravio? Želim se zahvaliti svima u klubu koji su mi dali drugu priliku i šansu da se ispričam kao i podršci te ih neću razočarati – rekao je Paulo Machado.
Na izvanrednoj konferenciji za medije navijačima i javnosti se zbog svog ponašanja ispričao Paulo Machado dok je trener Zoran Mamić rekao nešto više o kazni. Uz trenera i Paula na konferenciji je bila i cijela momčad i stručni stožer Dinama ispred kojih su kapetani Domagoj Antolić i Arijan Ademi pozvali navijače da oproste Paulu i pruže mu drugu priliku.
– Mi kao klub smo donijeli odluku da se Paulo na ovaj način ispriča i ostane s nama te snosi posljedice. Razgovarali smo s kapetanima i momčadi, svi su bili za to da Paulo ostane s nama u klubu, a naravno da će biti kažnjen zbog štete koju je nanio klubu i sebi samomme. Nogomet se igra zbog navijača i vjerujem da će Paulo svojim zalaganjem u budućnosti pokazati zaslužuje biti dio ove momčadi. Paulo je omiljen u svlačionici i sigurni smo da je ovo najbolje moguće rješenje – rekao je trener modrih Zoran Mamić.
– Paulo je pogriješio, svjestan je toga i ispričao se odmah i danas ponovno. Nogomet se igra radi navijača i mora ih se cijeniti, ali on je bitan dio naše momčadi i ne bismo ga voljeli izgubiti. Kao kapetan bih molio navijače da mu pruže drugu priliku, a znam da će Paulo na svakom treningu i utakmici dati sve od sebe kako bi opravdao povjerenje – U ime ekipe navijačima se obratio kapetan Antolić.
Trener je otkrio kako će Machado platiti kaznu u iznosu od oko 750 tisuća kuna, a novac će klub rasporediti određenim udrugama i organizacijama kojima je potrebna pomoć.
Na samom kraju je Paulo Machado rekao kako želi još nešto reći i na hrvatskom poručio: – Žao mi je.

Foto: Press

comment closed