fbpx

Angry Birds Film: Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran…

Video…

Najnovija sinkronizirana kino najava za animirani super hit godine Angry Birds Film

Angry Birds FilmJoš su samo dva mjeseca ostala do početka kino distribucije apsolutno najvećeg animiranog superhita ove godine. Riječ je, naravno, o ‘Angry Birds Film‘ uratku snimljenom prema mega popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna raučnala. Budući je sama igra nazvana najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije, nije niti čudo da će oči cijeloga filmskog svijeta biti uperene u 12. svibnja kad će omiljeni junaci iz video igara uletiti na velika platna i donijeti nam svoju prvu pravu filmsku avanturu.
Kako se ne radi o samo još jednom u nizu animiranih filmova već o istinski velikom projektu, kompanija Sony Pictures za originalnu je verziju filma okupila impresivnu glumačku postavu koju predvode Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Bill Hader, Kate McKinnon i Danny McBride. Međutim hrvatska glumačka ekpa koja će Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Angry Birds FilmMatildi, Steli i Moćnom Orlu (između ostalih) posuditi svoje glasove još je jača. Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Renata Sabljak, Robert Ugrina, Boris Miholjević i Luka Bulić posudili su glasove animiranim likovima omiljenim junacima.
U domaća će kina ‘Angry birds film’ u kino distribuciju krenuti u obje dostupne verzije – sinkroniziranoj i originalnoj – baš kao što je to bio slučaj s ‘Hotelom Transilvanija 2’ kojeg je do kraja njegove kino distribucije u hrvatskim kinima pogledalo impresivnih 75 tisuća ljudi. Kako je do danas zabilježeno preko tri milijarde preuzimanja igrice „Angry Birds“ na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti slobodno možemo zaključiti da nas u njezinom filmskom obliku očekuje pravi pravcati super-hit koji bi ovog proljeća mogao poharati kino blagajne diljem svijeta i ostvariti nove box office rekorde.
Film ANGRY BIRDS režirali su Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy. Ovim putem predstavljamo vam najnoviju kino najavu za film, sinkroniziranu na hrvatski, koji u domaća kina kreće u četvrtak, 12. svibnja.

Foto: Press
Video: [vsw id=”YlscnHB12t0″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]