fbpx

Na dvor princa Mustafe stiže nova djevojka!

Ayse OzdemirNa dvor princa Mustafe stiže grofica Gabriella Sfenza de Feo, mlada djevojka plemićke krvi iz Genove. Na dvoru, princ Mustafa trenutno obnaša sve dužnosti vladara dok mu je otac na bojištu. Njezina ugledna talijanska obitelji već godinama trguje s Osmanlijama, posebice otkad su tepisi iz Smirne, svileni stolnjaci i voće postali popularni u Europi. Iako rado posjećuje Istanbul, ovaj je put došla zatražiti pomoć. Naime, njezine su trgovačke brodove nedavno napali osmanski gusari, roba koja se nalazila na brodovima ne može se istovariti, a njezina je obitelj zbog toga u velikom u gubitku. Gabriella smatra da se državno pravosuđe nepravedno odnosi prema njoj, zbog čega traži pomoć od sultanije Mahidevran i princa Mustafe. Dok se njezin slučaj ne riješi, oboje je ugoste u svojem domu u Manisi…
Ayse OzdemirTalijansku groficu Gabriellu Sfenzu tumači lijepa Ayse Ozdemir, rođena Belgijka koja je došla u Tursku kako bi postala glumica. Ova 21-godišnjakinja i bivša Miss Belgije iz 2011. bila je pozvana na nekoliko audicija, no producenti „Sulejmana“ zapazili su je na audiciji za ulogu Firuze koju je dobila turska glumica Cansu Dere. Iako Ayse Ozdemir nema glumačkog iskustva, producenti su joj povjerili ulogu talijanske ljepotice koja bi trebala zaludjeti princa Mustafu.
U večerašnjoj epizodi Hatidže će pročitati pismo koje je prije mnogo godina sultanija Šah poslala Ibrahimu, zbog čega će između njih izbiti velika svađa. Sulejman s vojskom opsjeda Krf, a sultanovi brodovi kreću prema utvrdi. Crkva u Rimu bit će u panici ako Krf padne, jer tada Osmanlije kreću prema njima.
Ne propustite pogledati novi nastavak hit serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras, u srijedu 11. rujna u 20 sati na RTL Televiziji!