Ivica Zubac: Smijali su mi se, ali sad sam igrač NBA!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 7 Srp, 2016 At 04:35 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivno iz LA…

VELIKI USPJEH: Hrvatski košarkaš potpisao je trogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima, a ekskluzivno za portal Scena.hr otkriva svoje dojmove i očekivanja u novom dresu

Ivica Zubac- Osjećam se odlično i uzbuđeno. Nisam mogao ni misliti da ću igrati za LA Lakerse. To su sve bili snovi, ali ako se dovoljno radi i trudi i snovi se ostvare – rekao je Ivica Zubac (19) ekskluzivno za portal Scena.hr. Otkad je počeo trenirati košarku ističe da je imao cilj igrati u NBA-u. Iako je često zbog toga nailazio na nerazumijevanje i podsmijeh, Ivica se na to nije obazirao.

“Pripadam najjačoj ligi svijeta”
- Previše ljudi mi se smijalo zbog toga, ali ja sam uvijek vjerovao u to i sad sam to i napravio. Sljedeće je dokazivati se iz dana u dan te pokazati da pripadam najjačoj ligi svijeta – zaključio je Ivica ZubacIvica. Talentirani hrvatski košarkaš nakon odlaska iz KK Cibone u Mega Leks u veljači ove godine, izabran je kao 32. pick na ovogodišnjem NBA draftu te je potpisao trogodišnji ugovor s NBA klubom iz Los Angelesa. U utorak je i službeno predstavljen u Los Angeles Lakersima gdje će nositi broj 40. Ivica kaže kako je tek na predstavljanju shvatio da mu se uistinu ostvarila velika želja i da će zaista igrati u LA Lakersima.

Dvorana LA Lakersa, uzori i zahvala…
- Danas čitav dan govorim sebi: igrat ćeš za Lakerse. Uvjeravam sam sebe – iskren je košarkaš.  Ivici su na fantastičnom uspjehu prvi čestitali roditelji i djevojka.
- Puno prijatelja te ostali dio obitelji uživo su pratili draft i svi su mi odmah čestitali – kazao je. Ivica je prekjučer prvi put ušao u dvoranu LA Lakersa te kaže da je ostao bez riječi. Novi igrač LA Lakersa za portal Scena.hr otkriva kako se osjećao dok je prolazio NBA draft.
Ivica Zubac- Osjećao sam se jako napeto i uzbuđeno. Otvorene su sve opcije – možeš završiti u bilo kojoj ekipi od tih 30 ekipa – objasnio je. Ivica se trenutno priprema za ljetnu ligu u Las Vegasu.
- I onda kad završimo s pripremama, ja ostajem u LA-u raditi individualno na stvarima koje su mi najpotrebnije, a pripreme za sezonu vjerojatno počinju krajem rujna – ispričao je mladi košarkaš. A tko su mu uzori…
- Kod nas Dražen Petrović, ali i Dino Rađa jer je igrao moju poziciju i ostavio snažan dojam u košarci. U NBA-u sada nemam uzora jer ću igrati protiv svih njih, ali dosad je bio Marc Gasol – rekao je Ivica, koji je za kraj ovog razgovora otkrio kome se želi najviše zahvaliti:
- Najviše obitelji i svojoj djevojci Kristini koji su uvijek bili uz mene i bili su moja najveća podrška u najtežim trenutcima. I naravno mojim dobrim prijateljima Marinu, Dadi, Filipu, Josipu i Luki.

Foto: Los Angeles Lakers Official Instagram

comment closed

>