fbpx

Plesni klub Dance Queen i Filip Rudan prošli u finale

Show…

Filip RudanU trećoj emisiji showa Supertalent uživo dobili smo nove finaliste – Plesni klub Dance Queen i pjevača Filipa Rudana. Davorov zlatni gumb Plesni klub Dance Queen osvojio je najveći broj glasova gledatelja te se tako direktno plasirao u finale showa, a između drugog i trećeplasiranog odlučivao je žiri. Međutim, kako je žiri glasovao neriješeno, Martina i Maja glas su dale Filipu, a Janko i Davor Đulijanu, presudili su glasovi gledatelja, pa je u finale prošao Filip Rudan.
Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice kojima je Davor Bilman stisnuo zlatni gumb obećali su u polufinalnoj emisiji priuštiti gledateljima nešto novo, a opet specifično za njih. S koreografijom na temu Zvonara crkve Notre Dame i 60 plesača, opravdali su očekivanja žirija i zaradili same pohvale.
– Prva bojazan je da u slučaju da prođete dalje, hoće li vas biti još više? Ne zato što ste moj zlatni gumb, već zaista impresivno! Bili ste odlični, neću uopće komentirati vaše plesne elemente – ponosno je komentirao Davor svoj zlatni gumb, a Maja mu je pružila ruku i čestitala mu.
– Vi ste ne savršeni, vi ste jednostavno razlog zašto sam ja ponosna da sam dio ove emisije. Ne znam koja plesna grupa uopće može pomisliti da može biti bolja od vas – kazala je Maja, a Janko je poručio:
– Apsolutno ste opravdali gumb, mislim da je koreografija bila teža i bilo je nekih elemenata kojih prije nije bilo. Ovo je fantastično, kako ćete ovo nadmašiti? Netko jako pametno radi vaše koreografije.
Miljenik ženske publike, Filip Rudan nastupio je s pjesmom ‘Perfect’ Ed Sheerana. i podigao žiri na noge.
– Ja sam toliko čekala taj tvoj nastup. Ja sam tvoj fan već sad a još nemaš svoju pjesmu! Ispalo je fantastično! Ti si abnormalno sladak, ti si zaista nova hrvatska zvijezda! Ja bih te molila da se fokusiraš na svoju karijeru – uzbuđena je bila Maja, a Martina je također priznala kako ga je jedva čekala vidjeti.
– Na drugoj frazi sam ulovila osmijeh. Ti imaš sve, sve što je potrebno, frazu, osjećaj za glazbu što je tvoj najveći supertalent – kazala je Martina.
Janko je rekao da ima tu svoju skromnost i poručio mu da uživa, a Davor je dodao da će mu doći na koncert.

Foto: Press