Prva polovica 2018. u taktovima vrhunskih glazbenika: Andrea Bocelli i Andrea Rieu
By redakcija On 25 velj., 2018 At 01:00 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Koncerti…

Ožujak i svibanj bit će u znaku velikana koji su dosadašnjim nastupima osvojili hrvatsku publiku i postali jamstvo odličnog glazbenog provoda – Andrea Bocelli i Andrea Rieu

Andrea Rieu

Andrea BocelliOnima koji nisu u kalendaru označili 10. ožujka i 19. svibnja vrijeme je da to učine što prije!. Svi istinski ljubitelji glazbe znaju da će tada u zagrebačkoj Areni biti održani glazbeni spektakli izvođača koji se već desetljećima nalaze u samom vrhu svjetske glazbene scene – talijanskog tenora Andree Bocellija te nizozemskog dirigenta i virtuoza na violini Andrea Rieua i njegovog Johann Strauss Orchestra.
Uistinu impresivna imena složili bi se mnogi, o čemu svjedoče i brojne nagrade i priznanja kojima su ih okitili kako publika, tako i struka. Tu su i neke izdvojene crtice iz njihovih više nego impresivnih biografija – Bocelli je tako do sada prodao više od 80 milijuna nosača zvuka, do sada je nastupao na pozornicama kao što su Carnegie Hall, rimski Kolosej, opere u Sydneyu i Berlinu i njujorški Central Park, a lista osvojenih nagrada uključuje World Music Awards za najboljeg i najprodavanijeg izvođača na svijetu te Zlatni globus za najbolju originalnu pjesmu. Rieu se, pak, može pohvaliti najvećim privatnim orkestrom na svijetu koji broji čak 60 članova, 40 milijuna prodanih albuma i nastupima koje godišnje pogleda čak 600.000 obožavatelja, ali i osvajanjem vrha Billboardove liste zarade od turneja 2013. godine kada je, uz Madonnu i U2, iza sebe ostavio Justina Biebera.
– 2018. nam je počela u odličnom ozračju koncertom Roda Stewarta, a nastavlja se s izvođačima koji su svojim dosadašnjim nastupima u Hrvatskoj već dokazali fantastičan talent i neprikosnovenu karizmu. Ljubav je obostrana – mnogi među nama sjećaju se lijepih riječi Bocellija i Rieua nakon nastupa u Hrvatskoj te obećanja da će se vratiti publici koja ih je dočekala s toliko oduševljenja. Pripreme su u punom jeku i ne sumnjamo da nas očekuju nova glazbena uzbuđenja – poručuje direktor Star produkcije Alen Ključe.
Andreu Bocellija publika će moći vidjeti u zagrebačkoj Areni 10. ožujka s početkom u 20,00 h, dok će na istom mjestu 19. svibnja s početkom u 20,00 h nastupiti i Andre Rieu uz Johann Strauss Orchestra.
Ulaznice za oba koncerta mogu se nabaviti na stranici www.eventim.hr.

Foto: Press – Giovanni De Sandre

comment closed