fbpx

Koncert za Valentinovo – Massimo i Dečak: Nama se nikud ne žuri

Split…

Massimo– Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još ‘začina’, a sve je od početka skladanja prizivalo Massima – rekao je Ivan Dečak.
Nama se nikud ne žuri‘ naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču. Pjesmu će uživo prvi put zajedno izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14. veljače u splitskoj Spaladium Areni.
Massimo je oduvijek imao sreću da zna odabrati glazbenike s kojima će snimiti duet. Sjetimo se samo uspjeha pjesama ‘Odjednom ti’ koju su napisale i s njim otpjevale Meri i Anita iz Meritas ili “Zar više nema nas” Nene Belana. Tom odličnom nizu ovih dana pridružit će se početkom veljače i grupa Vatra pjesmom “Nama se nikud ne žuri” autora Ivana Dečaka. Prva je to njihova suradnja, a fuzija Massima i Vatre od kojih svatko nosi svoju energiju, viziju i kreativu mogle bi stvoriti nezaboravne glazbene minute.

ULAZNICE za koncert Massimo:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka, 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene. Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:
VIP parter – 180 kn
Parter 1 – 150 kn
Tribina 1 – 140 kn
Parter 2 – 120 kn

Foto: Press