fbpx

Treća sezona serije Preljub od 11. studenog na HRT-u

Zagreb…

Treća sezona serije Preljub nastavlja se tri godine nakon što je Noah sve šokirao priznavši krivnju na suđenju za ubojstvo Scotta Lockharta

PreljubHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 11. studenog na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23.20 sati počinje s premijernim prikazivanjem nove, 3. sezone izvrsne američke dramske serije Preljub u trajanju od 10 epizoda.
Treća sezona serije Preljub nastavlja se tri godine nakon što je Noah sve šokirao priznavši krivnju na suđenju za ubojstvo Scotta Lockharta. Noah se trudi okrenuti novi list u životu, ali odlukama iz prošlosti prouzročio je štetu koja ga je pretvorila u sjenu čovjeka kakav je nekad bio. Alison kćer Joanie podiže uz Colea i Luisu u Montauku, ali Alisonina prošlost nikako da padne u zaborav, dok se Cole i Luisa trude izgraditi svoju budućnost.
PreljubHelenin život naoko teče dalje, ali ispod površine uspješnog posla i živahnog obiteljskog života skriva se njezina nesigurnost u Vika s kojim je u vezi, nestabilnost među djecom i grižnja savjesti.
Ova uzbudljiva serija ponire u emocionalne i psihološke posljedice izvanbračne veze, a tijekom prve dvije sezone stekla je brojne poklonike te je do sada je osvojila 5 uglednih nagrada uz još 19 nominacija.
Godine 2015. osvojila je Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Ruth Wilson nagrađena je Zlatnim globusom za najbolju glavnu žensku ulogu, a Dominic West bio je nominiran za najbolju glavnu mušku ulogu.
Uloge: Dominic West (Noah Solloway), Ruth Wilson (Alison Lockhart), Maura Tierney (Helen Solloway), Joshua Jackson (Cole Lockhart), Catalina Sandino Moreno (Luisa), Omar Metwally (Vik), Julia Goldani Telles (Whitney Solloway).

Foto: Press