fbpx

Tribute To ABBA – Rasprodano!

Zagreb…

Tribute To ABBAIsključite televizore, kompjutore i mobitele… Isključite probleme i uključite – glazbu! Puno je za to razloga, jer u Off ciklusu slijedi super-atraktivna posveta slavnim Švedima – TRIBUTE TO ABBA!
Treći koncert omiljenoga ciklusa Zagrebačke filharmonije – u petak 6. prosinca u 19.30 sati – donosi najveće hitove legendarnog pop četverca, ali u verzijama koje još niste čuli, u jedinstvenome ruhu velikoga simfonijskog orkestra.
Zagrebačkom filharmonijom ravnat će maestro Alan Bjelinski, a poznate hitove izvodit će Renata Sabljak, Ervin Baučić, Mija Mihanović i Sven Pocrnić uz vokalni ansambl Husar&Tomčić.
Fernando, I have a dream, Money, money, money, The winner takes it all, Chiquitita, Knowing me, knowing you, Dancing queen, Mamma mia, Waterloo, Gime, gime, gime!, Take a chance on me… – samo su neki od brojnih hitova koji su obilježili brojne generacije. A kada tome dodamo slavnu temu Memory iz mjuzikla Cats te Don’t stop me now i Somebody to love legendarne grupe Queen, možemo samo reći kako ćete u petak 6.12. u Lisinskom doista isključiti sve probleme i uživati u – dobroj glazbi!
Dvorana je već u potpunosti rasprodana, stoga nema sumnje kako će to biti jedan sasvim off početak vikenda! Uz Tribute to Abba u Off ciklusu!

Foto: Press