fbpx

Turnir Trofej Dinamo – počinje peti turnir, počinje Savica

Zagreb…

Trofej DinamoTrofej Dinamo vratio se u Zagreb, točnije na Savicu. Nakon Kutine gdje se igrao samo seniorski turnir koji je osvojila ekipa HNŠK Moslavina, na Savici će se igrati i seniorski i ženski turnir.
Danas, u subotu 30. lipnja 2018. godine u 9.00 sati, počinje Savica s dvije utakmice seniorskog turnira nakon čega slijedi ženski turnir. Djevojke će u jednom danu odigrati utakmice u grupama kao i polufinala i finale. Ovo je drugi ovogodišnji ženski turnir u sklopu Trofeja Dinamo. Prvi je održan u Bjelovaru, a tada su prvo mjesto osvojile prvakinje Slovenije – KMN Slovenske Gorice. Ukupno se na ženski turnir prijavilo šest ekipa među kojima je i ekipa iz Slovenije.
Između utakmica ženskog turnira bit će odigrane utakmice skupina muškog seniorskog turnira koji će se nastaviti i u nedjelju. Među 12 prijavljenih ekipa su i osvajači prošlogodišnjeg Trofeja Dinamo, ekipa Dobermann, ali i osvajači prošle Kutije šibica, Cvjetno Poliklinika Milojević. Odlična atmosfera koja je vladala na sva četiri dosadašnja turnira ponovit će se i na Savici gdje sve posjetitelje čeka, osim vrhunskog nogometa, i odlična ugostiteljska ponuda.

Foto: Press