fbpx

Vlatka Pokos ponovno ‘gušta’ u Papayi

voditeljica Vlatka Pokos– Prošlo je šest godina od mog zadnjeg posjeta i moram priznati da sam oduševljena. Klub izgleda sjajno, glazba je odlična i sigurna sam da ovo nije moj zadnji posjet ove sezone. Sviđa mi se energija ovih mladih ljudi, a prelijepa slika koju Hrvatska šalje iz Papaye sjajna je stvar i za naš turizam – rekla je voditeljica i glazbenica Vlatka Pokos.

Najstariji festival kluba Papaya HTC Day&Night Festival u protekla je tri dana ugostio velikane elektronske scene. DJ Basto, Thomas Gold i Nicky Romero nastupili su na središnjoj pozornici, a veličanstvenu glazbenu razglednicu upotpunili su i atraktivni performeri koji su stigli iz Španjolske. HTC Day&Night otvorio je belgijski čarobnjak DJ Basto koji je držao na nogama prepuni klub sve do svitanja, a u legendarnom festivalu uživali i voditeljica Vlatka Pokos, producent Boris Đurđević, glazbenica Petra Kovačević i brojni drugi.
Zabava se nastavlja već večeras uz nastup nizozemca DJ Dannica, a sutra će po prvi puta u Papayi nastupiti dinamični ruski trojac Swanky Tunes. Na svjetskoj DJ sceni pojavljuju se krajem devedesetih, a nakon suradnje s brojnim velikanima poput Tiesta, Davida Guette, Laidback Luka te velikog hita Sending My Love iz 2011. godine postaju nezaobilazno ime na svim važnijim festivalima te klubovima.