Kaos iza kulisa na daskama INK
Piše: redakcija On 2 svi., 2017 At 11:41 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Gostovanje…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Kaos iza kulisaDanas, u utorak 2. svibnja 2017. godine s početkom u 20.00 sati, na programu INK GK Pula je gostovanje iz produkcije Gradskog kazališta ‘Zorin dom’ Karlovac s predstavom Kaos iza kulisa redatelja Peđe Gvozdića.
‘Kaos iza kulisa’ jedan je od najboljih i najigranijih komada suvremene svjetske dramaturgije. Remek djelo u tri čina Michaela Frayna, izvrsna je komedija koja prati kazališnu trupu jednog provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Predstava u predstavi uvodi nas u svijet kazališta ispred i iza kulisa, u privatne živote glumaca te njihove međusobne odnose. Predstava koja će sigurno izazvati salve smijeha kod publike, koja će privući i najtvrdokornije neprijatelje kazališta, koja će vam otkriti sve tajne glumačkog poziva. Ne propustite ovu urnebesnu komediju koja je već godinama hit u mnogim kazalištima diljem svijeta.

AUTOR: Michael Frayn
REDATELJ: Peđa Gvozdić
IGRAJU: Petra Cicvarić, Giulio Settimo, Ana-Marija Percaić, Katarina Baban, Katarina Strahinić, Branko Smiljanić, Vanja Gvozdić, Nino Pavleković, Peđa Gvozdić

Foto: Press

comment closed