fbpx

Streaming online: Stjepan Hauser svira sam u pulskoj Areni!

Arena…

Streaming u ponedjeljak, 27. travnja u 19 sati, Stjepan Hauser na HAUSEROVOM YouTube kanalu!

Stjepan Hauser– U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti – poručuje Stjepan Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.
Stjepan Hauser s ponosom najavljuje poseban nastup u praznoj pulskoj Areni! No ipak, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne, jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na HAUSEROVOM YouTube kanalu – u ponedjeljak, 27. travnja u 19.00 sati!
Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa. Uz to, HAUSER na ovaj način također podržava COVID-19 Solidarity Response Fund https://www.google.org/crisis/coronavirus-relief/
Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5eYuUAV4YE4[/embedyt]