fbpx

Glumci kazališta Žar ptice pozivaju: Pišite i vi Djedu Mrazu

Zagreb…

Glumci kazališta Žar ptica iz predstave ‘Božićna želja’ prvi su poslali pisma Djedu Mrazu

Glumci Žar ptica pozivaju

Žar ptica, Vesna Ravenšćak LozićHo ho ho! Stižu nam vesele vijesti! Pomoćnici Djeda Mraza, postavili su ‘Kaslić božićnih želja‘ u Gradskom kazalištu Žar ptica. Djed Mraz svima poručuje da će pisma iz Bijeničke 97 početi preuzimati od 1.prosinca. Pred kaslić su prvi stali – a tko drugi nego glumci iz istoimene predstave Božićna želja, kojom GK Žar ptica započinje prigodni program u najveselijem mjesecu u godini.
Bojan Jambrošić, Vesna Ravenšćak Lozić, Sanja Crljen i Robert Bošković u svom pismu Djedu Mrazu, za sebe nisu poželjeli novi mobitel, tenisice, laptop ili sl. već su sa svom djecom svijeta odlučili podijeliti poruke mira, tolerancije i prijateljstva.
Predstavu ‘Božićna želja’ režirao je Robert Bošković prema tekst glumice Ane Maras Harmander. Okosnicu priče čine Dora i Luka, djeca iz urbane zagrebačke obitelji, koji u predbožićno vrijeme sastavljaju listu želja za Djeda Mraza, ali na kraju odlučuju poželjeti samo jedno – da im za Božić obitelj bude zajedno.

Žar ptica

Predstava je tijekom prosinca rasprodana u sklopu prigodnih programa za tvrtke, a u slobodnoj prodaji možete je pogledati 10. prosinca u 12.30 sati.
– Pišite i vi Djedu Mrazu, poželite jedni drugima sretne blagdane, a najtoplije i najiskrenije želje najlakše će naći put do Djeda Mraza – pozivaju iz kazališta Žar ptica.

Foto: Press