Diana Viljevac: U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe
Piše: redakcija On 16 lip., 2016 At 11:14 AM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Nova kolekcija…

Fotogalerija

Diana Viljevac– U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Kao i uvijek do sada, nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima – rekla je Diana Viljevac.
Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane pred nama. Mini resort kolekcija, koju čine haljine i kombinezoni, sastoji se od šest modela.
Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, a resort kolekcijom prevladava upravo bijela, koju ljeti svi vole nositi, jer idealno naglašava preplanuli ten. U resort komadima Diane Viljevac svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.
Diana ViljevacKroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Cijela resort kolekcija odiše boho stilom, a da bi prekrasna ljetna priča Diane Viljevac bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova kolekcija torba, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.
Prije točno dvije godine, Diana Viljevac otvorila je showroom u centru Zagreba koji je u vrlo kratkom roku postao nezaobilazno mjesto za sve domaće, ali i regionalne fashionistice koje su željne imati jedan dobar dizajnerski komad.
Uz proslavu dvije godine od otvaranja showrooma, ali i izbacivanja resort kolekcije, Diana Viljevac lansirala je redizajn svog portala www.dianaviljevac.com, ali i aplikacije za mobitele ‘Diana Viljevac’, koja je dostupna za Android i iOS uređaje potpuno besplatno. Osim toga, novosti iz modnog svijeta Diane Viljevac svi mogu pratiti i putem Instagrama @dianaviljevac
– Jako sam ponosna na sve ono što sam uspjela postići u karijeri, ali posebice u posljednje dvije godine otkad sam sa svojim timom otvorila showroom u samom centru Zagreba. Sretna sam što su kupci prepoznali i našu aplikaciju za mobitel, portal i Instagram, te sam izrazito ponosna na to da imam svakodnevne povratne informacije klijenata, što mi je izrazito bitno za napredak i razvoj sebe, ali i brenda. Nadam se da će i nova resort kolekcija opravdati sva njihova očekivanja – kaže Diana Viljevac.

Model: Irena Božić
Make-up: Andrea Leko
Hair: Schwarzkopf Professional

Foto: Press
Fotogalerija: 

comment closed