fbpx

Dreft Fashion Week Zagreb – Lana Biondić birala plavuše!

Dreft Fashion WeekLana Biondić je danas u prijepodnevnim satima bila u potrazi za modelima koji će savršeno utjeloviti duh S.dress-a i predstaviti samouvjerenu svježinu, ali i snagu senzualnih silueta S.dress žena te svojim stavom, osobnošću, ali i toplim osmjehom pokazati novu kolekciju S.dressa za s/s 14. Tako je održan casting za reviju kojom će se otvoriti Dreft Fashion Week Zagreb te je time i najavljena prva revija ovog modnog branda koji je zaludio sve domaće fashionistice.
– Nije mi lako, učila sam od najboljih, moj je suprug u suradnji s jednim od pionira hrvatske modne branše Hamedom Bangourom stvarao revije koje me iznova zadivljuju čak i iz današnje perspektive. Činjenica da su modnim pistama Zagreba koračale jedna Karolina Kurkova i Alek Wek danas mi se čini gotovo nestvarnim, a Dalibor Betty za Estare Culto kreirao je još i tada kolekcije ispred svog vremena. No uz pomoć nevjerojatno profesionalne Dreft Fashion WeekSarah Josipović i njenog tima u organizaciji ‘Dreft Fashion Weeka Zagreb’ i moje vrlo jasne vizije onoga što želim pokazati ponajviše svojim dragim prijateljima, suradnicima te posebice ‘S.dress’ kupcima koji me prate već treću godinu zaredom, znam da ćemo ispuniti visoka očekivanja. Uzbuđena sam i sretna jer je ‘S.dress’ brand nakon upornog rada i nezaustavljive kreativnosti zaslužio je i svoju prvu veliku reviju, kao početak turneje onih međunarodnih, kojom će se pokazati na pisti svog grada gdje je sve i započelo. S.dress show će biti i svojevrstan ‘hommage’ svim suradnicima koji su vjerovali u mene od samih početaka jer bez pravog tima koji dijeli vašu viziju, ostalo bi sve samo na snu, a danas je S.dress modni brand o kojem se šuška već i diljem svijeta, što je nevjerojatna i predivna realnost – rekla je Lana.
To je sve što smo za sada o prvoj reviji popularnog ‘S.dressa’ uspijeli saznati od Lane, no sigurni smo da nas čeka još jedna spektakularna revija na nadolazećem ‘Dreft Fashion Weeku Zagreb’.

Foto: Press Scena.hr