fbpx

Lana Kuduz upoznala svjetske zvijezde: Kim Kardashian nije seks bomba!

Lan KuduzBogataši joj se stalno udvaraju, a kad popiju ‘čašicu previše, izgube kompas pa su neugodni. No manekenka se dobro snađe u nezgodnim situacijama. Lana Kuduz radi za slovensku modnu agenciju ‘Bronz models’. Nosila je brojne ekskluzivne revije na elitnim destinacijama. Upoznala je svjetske zvijezde poput Gerarda Butlera, Kim Kardashian, Petre i Tamare Ecclestone. Za Gerarda kaže da je jako zgodan i simpatičan, a Kardashian ju je razočarala. Kaže da starleta na televiziji izgleda puno ljepše. Lana od manekenstva može pristojno živjeti. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Lana nam je ispričala kako izgleda život manekenke koja radi za stranu agenciju.

Scena: Zašto ste se odlučili za agenciju u Sloveniji?
Radim za agenciju ‘Bronz models’ već zadnjih pet godina. Igrom slučaja smo počeli surađivati i odmah smo ‘kliknuli’. Imaju mladu ekipu punu radnog elana i što je najbitnije – imaju strpljenja. Vlasnik te agencije Joseph Rain danas mi je jedan od najboljih prijatelja koji će mi uvijek dati iskren i dobar savjet. Pomoći će u slučaju nekog problema s kojim se inače cure u inozemstvu znaju zateći.

Scena: Kako se oni brinu o vama? Koja je razlika modnih agencija u Hrvatskoj i Sloveniji?
Odnos nam se bazira na povjerenju, ali i uzajamnom poštovanju što je presudno za dugu i zadovoljnu i obostranu suradnju. Ne bih sad govorila o tome da ima neke razlike. Hrvatska i Slovenija su malene zemlje s prekrasnim curama koje u inozemstvu mogu napraviti zavidnu karijeru.

Scena: Gdje ste nosili revije posljednju godinu?
U Milanu, Firenzi, dva puta u Bahreinu te sad nedavno u Monacu.

Scena: Što vam je ostalo u sjećanju kao posebno iskustvo?
Bahrein i Monaco definitivno. U Bahreinu se prema manekenkama organizatori odnose kao prema princezama. Imamo limuzinu na korištenje i najbolje hotele, dok je u Monacu odličan provod.

Scena: Kako to da nosite jako puno revije na elitnim destinacijama?
Tako se nekako poklopilo. Joseph ima puno kontakata u inozemstvu pa zna kad se održavaju castinzi. U Bahrein sam otišla jer sam prošla casting za FTV, a s Monacom surađuje već sedam godina.

Scena: Kakvo je stanje u modnom svijetu?
Moram priznati od ove godine ide na bolje. Mislim da će se s vremenom još više napredovati, bilo je perioda kad jednostavno nije bilo posla. No i to mi dobro dođe jer se onda više posvetim fakultetu. U Hrvatskoj ne možeš od toga živjeti, dok u inozemstvu možeš.

Lana Kuduz_1Scena: Koga ste na tim revijama upoznali?  Opišite nam tko je na vas ostavio najbolje dojmove, a tko vam se i nije baš previše svidio?
Upoznala sam dosta poznatih i to dosta njih na after partyju od revije. Gerard Butlera je visok i jako zgodan i izuzetno simpatičan. Došao je do našeg separea u klubu i uputio par riječi gdje sam ja zbunjena nešto nesuvislo progovorila. Taio Cruz je u početku ostavljao dojam bahate zvijezde, ali kasnije se opustio i bio je baš drag. Kim Kardashian je bila dosta hladna i držala se po strani, no najviše sam se razočarala njezinim izgledom. Meni je ona prije bila prava seks bomba, no uživo je jako malena i dosta jaka. Da nabrojim još neke poznate. Upoznala sam Nicole Scherzinger, Lewis Hamiltom kao i sve formulaše koji s nama svake godine nose reviju u Monacu. Zatim Evu Simmons koja je simpatična, Kellan Lutz. A Victoria Silvstedt je jako seksi. Upoznala sam i Petru i Tamaru Ecclestone i Briana Mcfadden.

Scena: Je li vam se udvarao neko od bogataša?
Bilo bi čudno da nije. Uvijek sam okružena ljepoticama, a lijepe cure na jednom mjestu plijene pažnju, bilo je udvaranja i smiješnih ‘uleta’ pa čak i onih neugodnih kad dečki koji previše popiju izgube kompas pa se onda moraš snaći i na pristojan način izbjeći moguće probleme.

Lana Kuduz_2Scena: Jeste li se ikad izgubili u inozemstvu i tko vam je pomogao?
Moram priznati da se dobro snalazim. Dajte mi samo kartu u ruke i bez problema ću se snaći. U početku mi je bila malo panika, ali kasnije se naučiš snalaziti.

Scena: Kakvo je stanje u manekenstvu u ostalim zemljama, što kažu kolegice?
Pariz i New York su odlični za napraviti dobru karijeru. To je vrh mode. Milano je dobar za sam početak, da se napravi dobar book, a po iskustvima kolegica čujem da je u Aziji najbolja zarada.

Scena: Koja je cijena revije u inozemstvu, koja kod nas te gdje najbolje plaćaju?
Ne smijem govoriti o ciframa, ali možemo reći da je u inozemstvu plaćeno barem sedam puta više.

Scena: Koji si vam planovi?
Ostati još u svijetu mode, proputovati svijetom. Vidjeti još neke destinacije, završiti fakultet, poslije pronaći posao, osnovati obitelj i ostati sretna.