fbpx

Davor Grgin: Vjerujem u projekte koje radim!

Iz zvjezdane sjene…

PR365: Ekskluzivne fotografije iz PR agencije jednog od najboljih PR stručnjaka kojeg zvijezde obožavaju

Davor GrginDavor Grgin, Hrvoje RatkićDavor Grgin je sukreator medijske scene, imidža najvećih zvijezda i trendova u Hrvatskoj. S Grginom žele i vole surađivati najveće zvijezde. Jedan je od najpoznatijih PR stručnjaka u području showbiza, a prije nekoliko mjeseci otvorio je svoju agenciju PR365.
– U nekom životnom trenutku dođe želja za promjenom. Dugo sam u ovom poslu i mislim da je ovo bio neki normalan slijed. Proveo sam pet lijepih godina u Priredbi, ali trebao sam neke nove izazove – rekao je Grgin za portal Scena.hr. Kaže da je zadovoljan poslovanjem, iako je tek na početku.
– Čak je bolje nego što sam očekivao, ali mislim se dalje razvijati. Puno je projekata ispred mene, puno želje za radom i želje za dokazivanjem u ovom poslu i vjerujem da ću biti još bolji – naglasio je. Grgin je kroz svoj dugogodišnji rad stekao mnoga čvrsta prijateljstva s javne scene te s ljudima iz medija.

“Severina mi je prijateljica i jako bitna u životu”
Davor Grgin, Hrvoje Ratkić– U PR-u je najvažnije da imaš osobni mir jer je posao izuzetno stresan i intenzivan. Postoje razne metode rada u tom poslu, a jedna od njih je i marketinški trik. No ako želiš u tom poslu ostati dugo, tada to nije dobar način rada. Ja radim iskreno, sa srcem. I onda komunikacija s medijima, klijentima i zvijezdama najbolje funkcionira – objasnio je. No naglasio je kako vjeruje u projekte koje radi, pa novac ne igra presudnu ulogu u odabiru projekta. Dodaje kako ima isti sistem poslovanja i s ljudima s kojima surađuje.
Severina– Morate sebe staviti ispred novca – kazao je. Grgin surađuje i s najvećom zvijezdom u regiji Severinom Vučković.
– Ja prvenstveno Severinu smatram prijateljicom. Zato o Severini ne mogu pričati kroz prizmu posla. Severina mi je jako bitna u životu, izuzetno je cijenim. Kod Severine poštujem lojalnost i iskrenost, a to su odlike pravih prijatelja – otkrio je Grgin za portal Scena.hr.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=573]